reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
ja takie kwaśnie rzeczy oraz słone śledzie jadłam na samym początku ciąży a teraz na to patrzec nie mogę!
malgosia_76
Fanka BB :)
Śledzie uwielbiam, a na bigos poznański to Cię zaproszę i juz nigdy nie powiesz, że nie lubisz, bo to rarytas!!!!!
malgosia_76
nasz bigos robi się z 4 rodzajów mięsa głównie dziczyzny, dwóch rodzajów kapusty, dzikiej ilości pomidorów, suszonych śliwek rodzinek, cebulki, czosnku, majeranku powideł śliwkowych, suchej kiełbaski, gotuje się go 4 dni i zużywa do tego całą butelkę dobrego wytrawnego, czerwonego wina!o matko jak mam chęć!!
magdazłodzi
Dziewczynki ja do tej pory jadłam prawie wszystko a tu grom z jasnego nieba SKAZA BIAŁKOWA i koniec trzeba przejśc na ostra diete i o bigosiku moge pomarzyć
kaszu27
Październikowa mamusia
a ja właśnie z tego powodu musialam przestać karmić piersią i przepisal mi lekarz Bebilon Pepti - dopiero po tym się uspokoiło :
kaszu27
Październikowa mamusia
ja też starałam się nie jeść kapusty, kapusniaków ani bigosów, gołąbków, itd. To jednak wzdyma i Laurze tez szkodziło, więc wolałam z tego zrezygnować!
reklama
magdazłodzi
Skaza to alergia i niemoge oprócz nabiału jeśc min: kwasnych rzeczy,ryb,kurczaka,miesa krowiego(wołowina,cielecina),pomidorów,cytrusów