reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Oj ja też bym zjadła . Muszę poprosić mamę, aby mi wydała słoik z piwnicy ;D
malgosia_76
Fanka BB :)
Of kors że za pokwitowaniem. ;D Vat doliczą po świętach, ale odliczymy, bo w tym miesiącu dobrze idzie ;D
W sumie czemu nie ??? Jeśli tylko dziecię nie będzie na nią uczulone to przecież czekolada nie jest wzdymająca (może tylo powodować alergię)
Ja chyba w święta nie wytrzymam i spróbuję.
Dostaliśmy na Mikołaja z pracy paczkę dla Małego pełną słodyczy. Teraz patrzę jak pałaszuje ją mój małż i strasznie mi ślinka kapie > No Dawidkowi naturalnie też kapie ;D
Ja chyba w święta nie wytrzymam i spróbuję.
Dostaliśmy na Mikołaja z pracy paczkę dla Małego pełną słodyczy. Teraz patrzę jak pałaszuje ją mój małż i strasznie mi ślinka kapie > No Dawidkowi naturalnie też kapie ;D
Vertigo
Październikowa Mama 2005
efuniu, ja nie moge nabialu = wszystkiego co zawiera lub moze zawierac chocby slad mleka krowiego. czyli wiadomo: mleko, maslo, wszelkie przetwory mleczne. ale tez slodycze i ciasta nie robione w domu, kielbasy, wolowina (moge jesc tylko drob, wieprzowine i wedliny typu 'lite mieso', jesli mieso mielone to mielone w domu; a z kupionych slodyczy to tylko karmelki bezmleczne). trzeba zwracac uwage nawet na margaryny (czasami maja dodatek bialek mleka), zreszta lepiej uzywac majonezu. czekolada odpada nietylko ze wzgledu na mleko, ale tez na kakao i chocby slad orzechow! poza tym ja juz wiem (kolka), ze odstawiam takze cytrusy (tzn. wczesniej nie jadlam, ale teraz pozwolili mi wprowadzic no i mialam wrzaski po bananie i winogronach). musze powiedziec, ze sa efekty tej diety. tylko sluzowate kupki nam zostaly, ale to moze byc tez efekt wirsa jaki sie u nas w domu zalagl.
reklama