reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Diamondów - alternatywa dla diety Dukana :D

podczytuje was cały czas A co tu pisać... walcze z przyzwyczajeniami (jest mi ciężko bo uwielbiam białko i węglowodany w jednym :) ) ale są efekty kg mniej :D Powiem wam że nie mam problemu z niejedzeniem do 12 ale za to wieczorem... oj muszę się pilnować ;) Kiedy zaczynamy 6 weidera ??

reklama
Jak tam, dziewczynki?? Waga spada??

Mnie jakoś ostatnio nie bardzo... Przez te 4 dni głodówki to przytyłam... Ale tylko 1kg, więc i tak nie jest źle. Teraz jakoś nie chce nic spaść. Ale co tam ;) Walczymy dalej ;)

I ja postanowiłam do was dołączyć. Pewnie nie będe się ściśle trzymała reguł tej diety bo wstaje o 530 i na 630 juz muszę być w pracy więc wytrzymanie do 12 tylko na soczku jest trochę nierealne. Ale ogólnie postanowiłam zgubić z 5 kg. Mam nadzieję ze jak zacznę z wami pisać to mobilizacja będzie większa:)

To ja zaczynam z 6W od poniedziałku :)
Jezeli pamietam to tez jestes po cc?Ja cwiczyłam 5dni i niestety ale strasznie zaczęło mnie bolec podbrzusze tzn szef po cc.Spróbuj i napisz jak Ty się czujesz po 6W.Ja poczekam jakis czas i znowu zaczne.

2kg mniej;))))))73,3=71.3;)))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, niestety, nie mam czasu na te ćwiczenia. Przy dwójce dzieci?? Nydyrydy :D Te pierwsze dni to jeszcze, ale potem więcej i dłużej się ćwiczy i to przez cały dzień. Dlatego nie mam takiej możliwości, przynajmniej na razie :)

olimpia Wklej sobie Strażnika Wagi :) To daje satysfakcję, jak widać, kiedy ten suwaczek zmierza ku celowi ;)

reklama
Do góry