reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Diamondów - alternatywa dla diety Dukana :D

orzeszki takie ziemne w łupinkach mogą być :) Tzn najpierw je oskubaj z tych łupinek :D:D:D Ja dzisiaj znowu nagrzeszyłam... :( Ale od jutra znowu się owocujemy :)

Mama Boo W trakcie staranek ta dieta jest baaaardzo wskazana :) I w ciąży też :) Ja, niestety w ciąży będąc to przerwałam dietę... Smaki i zachcianki były silniejsze........ Ale teraz będziemy walczyć do końca :) I czekamy na wesołe nowinki od Was!!! Trzymamy kciuki za szybkie zafasolkowanie :)

Też się nie ważę, bo po tej głodówce na pewno przybył mi kilogram co najmniej. Aaaale :) Co tam :)

reklama
czesc Diamenciki:) dziś odkryłam ze pomarańcza w skórce jest lepsza do obranej:) oczywiście chodzi mi o "sokowirówkowanie" :) i cytryna też:) tylko trzeba dooobrze umyć przed krojeniem i wyciskaniem:) po prostu mniam:)
sluchajcie od kiedy można dawać danonki biszkopty itd???

Witam;)
Przeczytałam cały wątek z zapartym tchem:p,czy mogę do Was dołączyc?Jestem po cc,brzuch jak kałdun,reszta zresztą tez wielka:o W sumie to zawsze duzo za duzo wazyłam ale wiem ze mozna zejsc z wagi.W ciązy do 6 miesiąca waga mi wzrosła o 7,5kg a jak wykryli cuk.ciązową to przy diecie i insulinie moja waga spadła i wyszło mi 2,5 na +.Po 2 mc jak karmiłam waga spadła do 68kg. przestałam karmic i zonk ,waga 76kg.Wyszło obżarstwo słodyczowe:/Juz było tak fajnie,spodnie mi zwisały czułam sie o niebo lepiej i doooopa,pochłaniałam słodycze do bólu az mnie mdliło ale i tak jadłam ,nie mogłam sie oprzec(wydaje mi sie ze to przez ten zakaz podczas cukrzycy)Teraz juz mniej ale tez mi sie zdaza:o
Tak jak napisałaś natusa w kupie razniej--moze przy Was wytrwam;))))
Dziś wskocze na wagę i od jutra zaczynam;))
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i zarazem gratuluję spadku wag;))
Mam nadzieje ze mi się uda:D
edit-mogłabym prosic o przesłanie przepisów? olimpia-wojciechowska@wp.pl

Ja mojemu synkowi juz podaję od 3 dni biszkopta utartego z bananem;)Nic mu nie jest,wcina az mu sie uchi trzęsą:p

Ostatnia edycja:
olimpio witaj :)
Ja daje mojemu Kamilkowi jogurciki już od miesiąca, poza tym daje mu chleb do gryzienia i krążki ryżowe Biszkoptów jeszcze nie próbowałam ale spróbuję :) a jakie dajesz olimpia

reklama
Do góry