reklama
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
Witam, dziewczynki Ja ostatnio nie chudnę, bo zmieniam nieco dietkę. Lekarz znalazł mi refluks żołądkowy i muszę troszeczkę zmodyfikować dietkę. Oj, ale się nacierpiałam w nocy... Bolało jak cholera. Ale teraz będzie lepiej Jeszcze dzień i znowu zaczniemy chudnąć
natusa1988
Mamusia Maksia i Aleksa
A mnie waga stanęła w miejscu Ale to może przez @?? Wczoraj był ładny spadek a dzisiaj?? O kilo prawie więcej mi wyświetliło!! A przecież nie grzeszyłam ;(
L
Lila001
Gość
Halooo Haloooo!!??? Zaglada ktos tu jeszcze??????;-) Chetnie bym sie do was przlaczyla;-)
L
Lila001
Gość
A tu Ciszaaaaaaaaa szkoda ze nikt juz nie pisze na tym watku:-(
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja już zrezygnowałam z tej dietki ale to nie znaczy że przestałam się ochudzac......stosuję MŻ-WR
staram się jesc 5 posiłków dziennie oczywiscie mniejszych od nowego roku nie jem słodyczy ,smażę na teflonowej patelni bez tłuszczu no i cwiczę brzuszki,jeżdże na rowerku stacjonarnym,kręcę hula-hop i basen ok 1raz w tyg teraz zamierzam wykupic karnet na aquaaerobik na 2 wejścia w tygodniu. Schdłam już ponad 2 kg od nowego roku a do wakacji chciała bym w sumie schudnąc 15kg
staram się jesc 5 posiłków dziennie oczywiscie mniejszych od nowego roku nie jem słodyczy ,smażę na teflonowej patelni bez tłuszczu no i cwiczę brzuszki,jeżdże na rowerku stacjonarnym,kręcę hula-hop i basen ok 1raz w tyg teraz zamierzam wykupic karnet na aquaaerobik na 2 wejścia w tygodniu. Schdłam już ponad 2 kg od nowego roku a do wakacji chciała bym w sumie schudnąc 15kg
Podziel się: