reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Diamondów - alternatywa dla diety Dukana :D

reklama
cześć dziewczyny!

przepraszam za moją nieobecność ,ale a to szkoła a to urodziny córeczki .ale już jestem i biorę się za siebie. o co chodzi w tej diecie z obiadem i kolacją? co to powinno być? aaa i jeszcze jesno co to są za ćw?

Olimpia w imieniu Franusi dziękuję :)

a za ćwiczenia też dziękuję ,zaraz tam luknę i zobaczę czy dam radę .bo ostatni raz to ćwiczyłam ???????????? w liceum. :)

trochę poczytałam o tych ćwiczeniach i proszę wyjaśnijcie Ci bo ja tego nie umiem ogarnąć jaka jest różnica między serią a cyklem?

cykl to to ile razy machasz jedno cwiczenie,np jezeli jest w 1 cw pierwszego dnia 6cykli to znaczy ze 6razy dygasz jedną nogą pozniej 6 drugą:p a serie... w pierwszym dniu robisz jedną serie czyli tylko raz wykonujesz te cwiczenia. w 2dniu juz 2razy powtarzasz to samo itd tam w sumie jest to wsio opisane ale tez rozkminiałam to bd dłuuuuuuuuuuuuugo:p:p

mam nadzieje ze ogarniesz to w jaki sposób Ci to wytłumaczyłam;)

Olimpia dziękuję . ja w sumie chyba też tak to zrozumiałam.
zrobiłam te ćwiczenia i wciecie co? czuję się tak dobrze na brzuchu tak lekko.....

super;) Ja tez po 3-4 dniach czułam sie rewelacyjnie a pózniej..... strasznie zaczął mnie bolec szef po cc,moze jeszcze za wczesnie na takie cwiczenia jak dla mnie....od pn znów zacznę i zobaczę...

mnie ostatnio bał szew po cc a to już ponad rok.
ale póki co to mi się podoba.... tylko ja mam taki słomiany zapał do wszystkiego. chciałabym wytrwać w ćwiczeniach w diecie. znów chcę być piękna, i czuć się dobrze ze soba

reklama
Hejka :-)
Chorowałam ostatnio, ale jadłam niemiłosiernie. Od wczoraj wróciłam do dietki i pwoiem Wam, ze o niebo lepiej się czuję. W weekend się obżerałam i miałam wrażenie, ze waże 180 kg :-) Waga znów na 64,8, choć w nd było już 65,3.
Trzymam mocno kciuki za ćwiczące :-)

Do góry