reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Mój pas jest na prąd więc ok, tyle że muszę siedzieć bo kabelek krótki.
A czujesz tylko wibracje (takie dość szybkie ale nawet przyjemne:-p)

reklama
A ja o dziś dietkuję;-) Waga pokazała z rana jakieś brzydkie cyferki...no ale tak to jest jak się siedzi w domu i je z nudów.:zawstydzona/y:

Ja miałam kiedyś taki pas - na baterie i smarowałam żelem ciało w miejscu gdzie przykładałam pas i niestety w kilku miejscach porobiły mi się takie ranki (teraz to już delikatne, prawie niewidoczne blizny maleńkie) :szok::angry:
Od razu przestałam używać.
A niedawno kupiłam sobie Sculptor (z Mango) - taki do masażu z kilkoma nakładkami. Można i brzuch masować i pośladki, plecy i kark także jest ok.
Tym sobie krzywdy nie zrobię.
Korzystałam swego czasu też z kapsuł Vacuwell - super sprawa, tylko trzeba było pracować nogami i człowiek się troszku męczył.
Za to bardzo polecam chodzenie do sauny. Świetnie działa na skórę i na układ krążenia - pod warunkiem, że nie ma przeciwwskazań.

A wizyta u kometyczki to i mi się by przydała.

Vacum to moje marzenie heheheh i saune też lubię. Na razie moge sobie zamiast sauny zrobić "parówkę" pod ręcznikiem.

Dieta dzień drugi. Spadło 0,7 - dużo bo tak zwyle mam po weekendzie obrzarstwa;-)

Kaka - witam w klubie...ja dzisiaj miałam 5-ty dzień dietki i w sumie....2kg w dół :-) jak konkretnie dietkujesz?? tzn jakaś konkretn a dietka czy po prostu mż ??

Kaka u mnie ta sama dietka:-)
Przez jakieś 2 tyg było w miejscu a teraz znów się ruszyło i w tydz 0,5 kg mniej
MI do końca zostało jeszcze jakieś 13 kg:eek:

Magdziu ja to urządzenie mam już kilka lat i nigdy nie używałam dłużej niż kilka dni. teraz się zaparłam i działam z tym codziennie. Nic narazie mi się nie dzieje.
A takie urządzenie do masażu z kilkoma końcówkami też mam (dostałam za punkty w carefourze) ale jakoś nie chce mi się rękami ruszać:-p

Ostatnio poczytałam o masażach bańką chińską. Wybieram się na taki zabieg i jak mi się spodoba i zobaczę, że faktycznie jest prosty w użyciu to może zakupię sobie takie bańki (niedużo kosztuje bo ok 30 zł)

Dzisiaj dzień 7-my i aż 3,1kg mniej :szok::szok::szok: ale to chyba dlatego, że to były dośc nowe kg i jeszcze nie zdążyły się na dobre zadomowić :-) teraz pewnie przestanie tak szybko lecieć w dół...
Natusia - aż 13kg jeszcze chcesz schudnąć?? ja mam plan zrzucić jeszcze 10kg, a potem się zobaczy....
Kaka - a Ty ile masz do celu b??

reklama
Do góry