reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

reklama
Mój pójdzie w wiadomą stronę. Chociaż zaczynam ciąze od 7 kg mniej jak ostatnio. I mam nadzieje ze przytyje w normie.

ja zaczynałam z 4 kg mniej, które szybko nadrobiłam, kiedy zaczęłam normalnie jeść :zawstydzona/y: na początku wydawało się, że przytyje mniej niż z MAćkiem, niestety nie udało się. Na szczęście baterie w wadze padły i nie widziałam ile ważę od 3 tygodni :-p

i jak tam dietki u dietkujących? Ania, minisia ?

U mnie już 10 kg zrzucone,doszłam prawie do wagi sprzed drugiej ciąży zostało jeszcze 10 :dry:
Narazie trzymam się :cool2:

Natusia - wow !! gratki !! super !! Ja od 13 lutego zrzuciłam 7,6kg. Brakuje mi 1kg sprzed Szymka, ale i tak jeszcze trochę do zrzucenia.

reklama
Do góry