reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Ja tez nadal o niej marzę.... i gdyby nie te ryzyko cukrzycy ciazowej... to bym dawno zjadla...Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam taka zwykła bułkę białą...
A po tych wzmiankach o torcie... to musialam wykombinować cos na slodko... olalam obiad i jem wlasnie owsianke z orzechami, kakao, cynamonem, ksylitolem i do tego kaki [emoji7]
Oczekujaca123
Ok poki co smak słodkiego zaspokojony.. na następny raz sprobuje jablko z maslem orzechowymNa takie chcice na słodkie serio polecam Wam jablko z masłem orzechowym! Dietetyczka od mojej sis jej poleciła i to na prawdę działa!
Co nie zmienia faktu, ze nic nie zastapi tortu [emoji14]
Mimi2330
Lepiej badać ferrytyneBede teraz w sobote w lab badala kilka innych rzeczy na wlasna reke to zbadam tez zelazalo, ale hemoglobina byla ok - a to chyba tez świadczy o zelazie?
Staram sie na chlodno podchodzić. Gdyby nie to to pewnie bym juz z 5 razy byla na IP a tak sobie leze i mysle co ma byc to bedzie... tylko wiecie jak cos boli to ciężko starac sie o tym nie myslec skoro ciagle sie cos odczuwa...
Wiem, ze Wam tu marudze. Przepraszam :*
Oczekujaca123
Wiem tez zbadam. Badalam.osttanio w.lipcu i byla okLepiej badać ferrytyne
Colorado1989
Oczekująca & madagos połączcie ciążowe siły i zróbcie różowy tort szynkowy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mimi2330
Ile miałaś?Wiem tez zbadam. Badalam.osttanio w.lipcu i byla ok
reklama
Oczekujaca123
Zajrze jutro do wynikow to napisze, bo teraz grzecznie leze w lozku [emoji14] spioch ze mnieIle miałaś?
Podziel się: