reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
ja otworze jak co tylko poczekm czy ktos jeszcze jest chetny
*martusia*
jestem za
weronkazzz
tulęTolę
ja tez za!
Ja też miałam zły nastrój w ciązy .Ciągle na wszystkich krzyczałam .
weronkazzz
tulęTolę
i co, przeszło Ci?
jak się macie? ja zaczęłam 3 trymestr właśnie, póki co odpukać nie jest żle, choć stracha mam przedporpdpwego i wyprawkowego.....
a Wy?
jak się macie? ja zaczęłam 3 trymestr właśnie, póki co odpukać nie jest żle, choć stracha mam przedporpdpwego i wyprawkowego.....
a Wy?
*martusia*
ja jeszcze w II trymestrze. jest dobrze, czasem hormony mi zalewaja mozg ale tamtych stanow nie widac juz dluzszy czas i licze na to ze tak pozostanie. poki co mam cisnienie czy zdaze ze wszystkim i co bedzie jak malemu sie zachce wyjsc przed czasem albo co bedzie jak przenosze. o ubieraniu, kapieli, karmieniu nie wspomne
Hej. Mi pozostało 6 tygodni... Stracha mam ogromnego!!! Wyprawka już gotowa, ufff.... Martwi mnie tylko to, że ciągle jesteśmy w trakcie przeprowadzki i boję się, że nie zdążymy ze wszystkim :/ W prawdzie niewiele pozostało, ale zawsze coś. Wczoraj miałam usg i poznałam w końcu płeć.... A więc dziewczynka Popłakałam się jak lekarz to powiedział ( z radości rzecz jasna . Dzisiaj samopoczucie kiepskie :/ Cała się trzęsę od wewnątrz i mam jakieś lęki, humor marny tylko płakać. Pogoda niestety też nie rozpieszcza. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Pozdrawiam
reklama
weronkazzz
tulęTolę
i jak tam? lepiej cos? gratuluję dziewczynki! ja tez bede miala coreczke
fajnie ci ze wyprawla juz gotowa, mnie zostalo 10 tygodni a ja w polowie prac dopiero...
dodatkowo zaczely mnie bolec pachwiny, aua, i jeszcze chodze do pracy, ostatni tydzien.
ostatnio humor mam niezly, chociaz tez zaczynam sie bac - glownie porodu, ale miewam tez takie lękowe mysli jak bym sobie poradzila bez mojego t. i bardzo drżę o niego. macie też tak teraz?
fajnie ci ze wyprawla juz gotowa, mnie zostalo 10 tygodni a ja w polowie prac dopiero...
dodatkowo zaczely mnie bolec pachwiny, aua, i jeszcze chodze do pracy, ostatni tydzien.
ostatnio humor mam niezly, chociaz tez zaczynam sie bac - glownie porodu, ale miewam tez takie lękowe mysli jak bym sobie poradzila bez mojego t. i bardzo drżę o niego. macie też tak teraz?