reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Alergia pokarmowa - proszę o poradę!

reklama
I co słychać ?
Więc po Isomilu było jeszcze gorzej. Teraz już 5 dzień synek jest na Bebilon Pepti i cera wygląda o wiele lepiej, jednak mam wrażenie, że co jakiś czas pojawiają się nowe krostki, ale szybko ogasają. Trzeba teraz poczekać kilka dni i zobaczymy czy Bebilon jest odpowiedni. Zrezygnowałam z witaminy D i Diclofort`u na jakiś czas.Do tego kupki są bez śluzu ani krwi o konsystencji musztardy - mają też taki sam kolor, czasami przytrafi się niestrawionej mieszanki troszkę, ale o wiele mniej niż po Nutramigen. Synek robi 2 kupki na dzień - rano i wieczorem, tylko mam wrażenie, że boli go troszkę brzuszek, bo częściej popłakuje (w sumie popłakuje to za małe słowo - muszę się sporo nagimnastykować zanim go uspokoję - ciepły strumień suszarki na brzuszek i kołysanka do uszka najlepiej działają) Na jutro mam kolejną wizytę u kolejnego dermatologa - zobaczymy co tym razem usłyszę.

Ostatnia edycja:
Witam po dłuższej przerwie:sorry2:

Jak sie miewa maluszek ?
Toleruje nowe mleko ?
Dstaje jakieś specyfiki -witaminy ?

Pozdrawiam :-)

Witam widzę że tu wątek ucichł
szukam mam które mają dzieci z alergia.
Mój synek po roku dostał alergii i nadal nie wiem na co.ograniczylam jego menu ale niebawem wybieramy si do alergologa.Ja podejrzewam że ma uczulenie na białko mleka krowiego ale to tylko moje przypuszczenia.Na cytrusy także jest uczulony i nie jada jajek.

Do góry