reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

Witaj Tunia!!!! Lepiej póżno niz wcale ;) I wklejaj foteczki póki jesteś 2w1 ;D
Melanie mój ojciec każdego chłopaka odpowiednio skomentował.O dziwo jak przyprowadziłam Krzyska(mojego przyszłego męża ma sie rozumieć) nie usłyszałam żadnych komentarzy ;D ;) Ciekawe czemu :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Na szczęscie nie są w ogóle do siebie podobni!!! ;D ;D ;D ;) ale to był pierwszy facet który podjechał po mnie samochodem i zapytał czy może mnie zabrać ;D ;D ;D

Tak córeczki zazwyczaj są tatusiowe - mój mąż już się zastanawia czym będzie absztyfikantów z domu przeganiał ;D

Mój tatuś był bardzo spokojny dał mi wolną rękę może dlatego ze ma jeszcze drugą młodszą córcię. Mojego przyszłego męża polubili od samego początku a moja mamusia to za nim teraz jest bardziej niż za mną :)

oj Winia wiem coś o tym, ukochany zieciuniu mojej mamy czyli mój mąż jest rozpieszczany jak trzyletni berbeć, Tomuż zjedz jogurcik, masz ciasteczko, szlag mnie nieraz trafia

reklama
Aniulka pisze:
Melanie a powpisuj jeszcze urodzone dzieciaczki.... pliissssssss. Blanus , kk, Koreczek....

ok to poszukajcie dat i wymiarów i mi tu podajcie jak na tacy ;D

chyba Blanus się podjęłą zrobienia listy urodzeń
może niebawem wpadnie i znajdzie czas
to by było fajnie
bo trudno jest wyłapywać informacje tymbardziej, że nie zawsze są pełne
a tak, jeśli każdy się wpisuje to jest łatwiej uzupełniac listę

Do góry