reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

Ha,ha,ha no właśnioe odkąd poruszyłyśmy temat teściowych sama się zastanawiam jaką ja będę teściówką >:D

reklama
olga
olej tą babę i schowaj szmatki do niej głęboko ale przez przypadek daj potrzebującym ;D
nie ma co patrzeć na to co inni pomyślą, bo czas szybko leci i maluszki nam szybko wyrosną a to my mamy się nimi cieszyć a nie inni ;D
ja nie będę pisała o swojej teściowej, bo moj kochany mąż ostatnio śledzi co się tu dzieje na forum ;D kocham Cię Misiu :-* :-* :-*

jeśli chodzi o 2gie imię to bardzo dobry pomysła, żeby nie dawać, bo inaczej bedą wołać Zosia
np. Mój mąz ma na imię Aureliusz Marek i rodzina mówi do niego Marek a on tego nie cierpi
jak mnie zezłości, to mu też dokuczam, więc lepiej daj córce 1 ładne imię ;) ;D
Ja mam 2 babcie Zosie ;D i znam jedną Zosię, która każe mówić na siebie Zonia, bo nie lubi swojego imienia.
No ale sa gusta i guściki, ja się cieszę, że jestem Magdusia ;D i że nie mam 2go imienia np Janinka :p

najbadziej mi przykro z powodu męża bo bardzo chciał, żeby stosunki z jego mamą lupiej wyglądały i włożył w to naprawdę dużo wysiłku ale cóż - nie wszystko można mieć.... teść przynajmniej jest ok tylko też obojętny na wszystko. niektórzy wogóle nie powinni być rodzicami!

nooo właśnie
ja tam jestem jakaś inna chyba
bo jeśli mamuśka by mnie olewała, to ja miałabym ją w d...
wyrodna jestem albo...
pamiętliwa ::) i zawzięta

No ale jak widac inni biora sobie do siebie takie akcje,
szkoda czasu...
lepiej zająć się przyjemnymi rzeczami jak np. nasze dzieci i wszystko co się z nimi wiąże ;D
A babka do szafy - jak to mawia Ferdynand Kiepski

A babka do szafy - jak to mawia Ferdynand Kiepski

mój Igor kiedyś siedział na drzewie przed domem.szła stara baba za rzeki, niby sąsiadka
a Igor do niej: "stare baby do roboty" bo się Kiepskich naoglądał
babą zatrzęsło, przyleciała na skargę, ja się roześmiałam jak to usłyszałam
baba obrażona do dziś!!!
i dobrze
ja nie mam problemu z teściową, rodzice mojego męża nie żyją!

reklama
Do góry