reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

Melanie to chyba trzeba by zrobić jakiś nowy wątek, bo Ty wpisywałaś urodzone dzieciaczki na pierwszej stronie o terminach....

reklama
tak, bo były wszystkie informacje
a potem nadeszły bez daty narodzin i się pogubiłam
ale można wykorzystac te co są we wątku dzieci wrześniówek
i poprosić o uzupełnienie danych ::)

to jest dobry pomysł. Nie wiemy którego urodziła Blanus i chyba kk nie podala imienia. Ale te dane co mamy mogłabys wpisac, chyba, ze zrobić osobną galerie zdjęć dzieciaczków i na pierwszych stronach zamieścić po jednej fotce razem z danymi, chyba, ze nie ma fotki to same dane.. fotkę zawsze można dokleić

ja bym proponowała nowy wątek i kolejno urodzone dzieci
bo przecież kolejność będzie i jest już zupełnie inna niż w terminach

no to mamy podobne myśli, tylko, że sobie pomyślałam że ze zdjęciem dzieciaczka byłoby ciekawiej, nie tylko statystyka....

;D ;D ;D ;D ;D a zwłaszcza, ze wszystkie mamy i tatusiowie i tak wklejają fotki swoich słodyczy... no bo przeciez jest się czym chwalic nie??

taaaaaak !!!

i później będziemy doklejały foty na bierząco
dzidzia się uśmiecha
dzidzia robi kupkę
dzidzia macha rączką
dzidzia śpi
dzidzia się obudziła
dzidzia je
dzidzia głodna
dzidzia się wystraszyła
dzidzia płacze
dzidzia sie kąpie....