reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dane do listy TERMINY WRZEŚNIÓWEK na str. 1

też stwiam na Lidię ale wszyscy do mojeo brzucha mówili zosia a do mnie samosia :)przez ostatnie dwa miesiące więc trudno się będzie przestawić

reklama
Melanie, masz rację! Będzie Lidia i koniec. i nie będzi miała druiego imienia bo według mnie jest niepotrzebne i to też nie będzie podlegało dyskusji!!
;D

Ja popieram Melanie: Twoje dziecko, Twoja decyzja. ;)
Mnie osobiście też Lidia bardziej się podoba, bo na Zosie panuje teraz moda a Lidia raczej ostatnio rzadko się spotyka. No chyba że wolisz być modna niż oryginalna. Ja już wiem jak to jest z tymi modnymi imionami... ::) ;) :)

ze względu na to, że zosia jest dość popularnym imieniem zmieniłam zdanie. moje imię też jest mniej popularne i w całym swoim zyciu osobiście spotkałam 3 olgii... wolę być bardziej oryginalna niż modna ;)
mąż daje nazwisko a ja imię i koniec!!

myślę, że jak juz się urodzi to sama najlepiej będę wiedziała jakie imię do niej pasuje....
mąż właśnie przytaszczył "wyprawkę" od teściowej: tona rzeczy używanaych i kilka nowych...
rozumiłabym te używane rzeczy gdyby jej nie było stać na nowe
ale sama kupuje sobie nowe i dobre gatunkowo ubrania a tu dla swojej pirwszej wnusi kocyk :100% acrylic, śpioszki: 70% acrylic i 30% polyester z dopiskiem"keep away from fire" a z bielizną uzywaną to już naprawdę przesadziła!!!!

ten babsztyl mnie rozbraja!!!
jesteśmy po ślubie dopiero 3 miesiące - czekaliśmy z tym do mojej obrony
- i od ślubu się z nią nie widziałam. wiem, że tak naprawdę to nie ma nic do mnie ale synek przestał ją utrzymywać i to jej się najbardziej niepodoba. potrafili się do siebie nie odzywać nawet 5 lat!!! nie wyobrażam sobie czegoś takiego. rok przed ślubem się pogodzili a na kilka tygodni przed imprezą znowu jej coś odbiło. nigdy nawet się nie zapytła mnie jak się czuję. ale poradzę sobie z nią! tylko za blisko mieszka bo 2km (ale przez ostatnie 5 lat aż 2 razy odwiedziła synka) od nas a moja mamusia 209km
ja chcę już moją kruszynkę!!!

reklama
Olga no to skoro tak dobrze ją znaszto nie masz się co dziwić. Ma swoje fobie i najprawdopodobniej jest o Ciebe zazdrosna, jak prawie każda mamusia o synka... ;D ;D Oj co ja mówię sama będę miec dwóch synów... czy ja też będe taką teściową??????? ::) ::) ::) ::)

Ignoruj ja i wcale sie nie przejmuj, a ciuchów nie musisz małej ubierać i juz! :p

Do góry