reklama
mollyyy
Fanka BB :)
Ja widzę ale słabiutka jak na 5 dni po okresie. Leć jutro na betę rozwieje wątpliwościCześć dziewczyny dzisiaj rano robiłam test i wyszła mi blada kreska
Widzicie ja czy ja mam tylko zwidy spóźnia mi sie miesiączka 5 dni Zobacz załącznik 1582205
Klaudipatty
Test jest nieważny bo kreska jest w połowie niewybarwiona
Cześć dziewczyny Zrobiłam test 2 dni przed miesiączką wieczorem i to jest ten ze zdjęć na dole
Tego samego dnia zrobiłam też rano test z facelle ale dziewczyny pisały tutaj na grupie że daje czasem fałszywy pozytywny wynik i na nim wyszła taka cienka różowa kreska A dzisiaj w dzień miesiączki zrobiłam test z pinka strumieniowy ale niesiety w nocy dużo sikałam i test nie był też samego rana robiony tylko teraz i po 3 minutach wyszła cienia różowa kreska a po 5 minutach bardziej widoczna
Wszystkie testy o czułości 10
1 cykl starań
Co myślicie?
Tego samego dnia zrobiłam też rano test z facelle ale dziewczyny pisały tutaj na grupie że daje czasem fałszywy pozytywny wynik i na nim wyszła taka cienka różowa kreska A dzisiaj w dzień miesiączki zrobiłam test z pinka strumieniowy ale niesiety w nocy dużo sikałam i test nie był też samego rana robiony tylko teraz i po 3 minutach wyszła cienia różowa kreska a po 5 minutach bardziej widoczna
Wszystkie testy o czułości 10
1 cykl starań
Co myślicie?
Marta_322332
bardzo nieostre zdjęcia. Coś tam przebija. Sprawdz na facelle i idz na betę.
Malinka2626
Zrób jeszcze 1 innej firmy ,ale wydaje się że pozytywny
reklama
Malinka2626
To mój ,niedawno zrobiony. Beta potwierdziła tylko. Więc idź na betę za parę dniZrób jeszcze 1 innej firmy ,ale wydaje się że pozytywny
Załączniki