reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy warto kupić Iphone?

Rozalix

Aktywna w BB
hejka mega zastanawiam się nad kupnem iphona i stąd moje pytanie jakiego macie i czy jesteście z niego zadowoleni albo jakiego najbardziej teraz opłaca się kupić? i czy ciężko było wam się przestawić z androida na iphona?

reklama
Według mnie nie, według mojego nastoletniego syna tak :)
Moim zdaniem dużo zależy czego oczekujesz od telefonu

Ja mam jakoś od wakacji chyba (iPhone 12 mini), wcześniej zawsze Android. Wzięłam go w sumie dla żartu (mąż umowę przedłużał na firmę) i nie powiem, trochę mi zajęło dni, żeby go ogarnąć (ale ja raczej z tych „tępych” jeśli chodzi o te sprawy, wiec się mną nie sugeruj). Telefon jak telefon.
Najbardziej wkurza brak w wiadomościach chronologii wg dat/godzin (smsy są porozrzucane i zanim znajdę ostatniego którego dostałam od konkretnej osoby to już zapominam co chciałam odpisać).
W sumie ani nie polecam, ani nie odradzam. D*** w żadnym wypadku nie porywa, dla mnie telefon służy do pisania i dzwonienia + korzystanie z neta.

Nie było ciężko mi się przestawić z Androida, używałam 7, XR, teraz od roku 12 i z każdego modelu byłam zadowolona :)

Od wielu lat posiadam iPhone, przeszłam chyba każdy model🙂i nie zamienię go na androida. Kwestia przyzwyczajenia jak do wszystkiego. Obecnie mam 12 i jest spoko.

Jak dla mnie warto, chociaż mnie osobiście wkurza brak kompatybilności z laptopem, także chyba muszę jeszcze maca kupić żeby się nie wkurzać 😄

Ja mam jakoś od wakacji chyba (iPhone 12 mini), wcześniej zawsze Android. Wzięłam go w sumie dla żartu (mąż umowę przedłużał na firmę) i nie powiem, trochę mi zajęło dni, żeby go ogarnąć (ale ja raczej z tych „tępych” jeśli chodzi o te sprawy, wiec się mną nie sugeruj). Telefon jak telefon.
Najbardziej wkurza brak w wiadomościach chronologii wg dat/godzin (smsy są porozrzucane i zanim znajdę ostatniego którego dostałam od konkretnej osoby to już zapominam co chciałam odpisać).
W sumie ani nie polecam, ani nie odradzam. D*** w żadnym wypadku nie porywa, dla mnie telefon służy do pisania i dzwonienia + korzystanie z neta.
Brak chronologii? Mam taki sam taki sam model, a wszystko mam chronologicznie.

Jestem zadowolona, zero problemów w przestawieniu się z androida. Bardzo intuicyjny telefon. I mieści się w damskiej torebce!

Brak chronologii? Mam taki sam taki sam model, a wszystko mam chronologicznie.

Jestem zadowolona, zero problemów w przestawieniu się z androida. Bardzo intuicyjny telefon. I mieści się w damskiej torebce!
Fakt, zmieści się wszędzie 😉
No moje wiadomości nie są po kolei, czytałam, ze wiele osób ma z tym problem….🙄

reklama
Po wielu latach na adroidzie kiedy wpadł mi telefon do wc 😂 mąż dał mi swojego iPhona 6s chociaż powiedziałam ze nigdy iPhona. Teraz mowie nigdy android. Nadal mam ten telefon, a to było jakieś 5lat temu, upadł mi milion razy, mam tyle na nim aplikacji, zdjęć i zbędnych rzeczy ze szok a śmiga bez zacięcia. W sumie nie potrzebuje nowszego modelu 😄 a teraz inne smartfony są w porównywalnej cenie co iphony, chociaż myśle ze te najnowsze modele iPhonów są nieudane pod względem np braku gniazda aux, braku kostki do ładowania i inne pierdoly

Do góry