reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Thermomix! Kto Ma i Poleca?

o0czywiście że można kupić każdą część z osobna obsługę powinien zapewnić dystrybutor sprzedający Pani to urządzenie jeśli nie to proszę o kontakt
Poadrzawiam Dariusz Wojtaś

reklama
Ja jestem mamą dwójki maluchów z alergią i naprawdę szczerze polecam Thermomix. Przygotowuję w nim pełnowartościowe posiłki bez konserwantów i różnego rodzaju ulepszaczy. Robie swoja vegetę, kostki rosołowe, soki typu kubuś, serki homogenizowane, jogurty, soki, pieczywo ....itd. I wcale nie poświęcam na to dużo czasu.
Poza tym postanowiłam sama zacząc sprzedawać to urządzenie. I naprawde jestem zadowolona z pracy. Pracuje kiedy chcę, praca nie zajmuje mi dużo czasu i nie musze zostawiać dzieci z opiekunką na dłużej niż 3 godz. Zarobić można tyle, co na pełnym etacie, a jest sie praktycznie cały czas w domu.
Thermomix stał się teraz częścią mojego życia i moim sposobem na życie.
Pozdrawiam.

Moja mama posiada takie urządzenie i nawet mi pożyczyła ale ja wolę robiuć zupki blenderem bo niestety Termomix rozdrabnia ale większe ilości a jednej marchewki to nawet nie chwyci :no:
ogólnie super sprawa na przyjęcia, sałatki, mrożona kawę, sorbety :tak:

Zapraszam na bezpłatną i niezobowiazujaca prezentacje Thermomixa na terenie Rzeszowa, Sanoka, Krosna oraz okolic. Dla kazdego organizatora pokazu mily upominek, bezplatnie wykonuje 7 potraw. Mozna zaprosic znajomych i zrobic miła niespodzianke:) moj telefon 785502373 pozdrawiam Krzysiek

Bezpłatna prezentacja Thermomixa na terenie woj. małopolskiego i śląskiego. 7 potraw plus prezent za zorganizowanie prezentacji dla gospodarza. Przy zakupie urzadzenia gratis książki plus torba lub porcelana.
tel. 511-286-897

reklama
Zapraszm na darmową i zupełnie niezobowiązująca prezentacje Thermomixa na terenie woj. śląskiego, małopolskiego, mazowieckiego, podkarpackiego. 8 potraw zupełnie za darmo plus upominek za zorganizowanie prezentacji.
kontakt mailowy: maria.b70@wp.pl, tel. 789-258-241

Do góry