reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Thermomix! Kto Ma i Poleca?

Zapraszm na darmową i zupełnie niezobowiązująca prezentacje Thermomixa na terenie woj. wielkopolskiego. 7 potraw zupełnie za darmo plus upominek za zorganizowanie prezentacji.
kontakt mailowy: leosio@tlen.pl, tel. 517-913-089

reklama
Zapraszam na profesjonalną, bezpłatną i niezobowiązującą prezentację Thermomixa na terenie Warszawy oraz okolic. Zaproście też znajomych i zróbcie im kulinarną niespodziankę. Jeśli jesteś zdecydowany na zakup Thermomixa bez wcześniejszej prezentacji - dowiozę go dla ciebie osobiście! Przy zakupie urządzenia upominek. Chcesz się umówić? Napisz do mnie lub po prostu zadzwoń! Pozdrawiam serdecznie :)
kontakt mailowy: almerka@poczta.onet.pl
tel.kom.: 505-171-596

Witam
Jeżeli mają państwo jakiś problem z przygotowaniem potrawy bądź pytania np jak zmieścić na varomie ok 30 gołąbków to na te pytania chętnie odpowiem na forum. Mam sporo doświadczenia dzięki współpracy z kucharzem przy produkcjii książki.
Jestem również przedstawicielem firmy i jeżeli mają państwo ochotę zobaczyć sprzęt to serdecznie zapraszam można do mnie pisać na podany email maciejras87@gmail.com
głównie woj łódzkie i dolnośląskie pozdrawiam i życze wszystkim dobrej decyzjii

KUPIĘ TM_-31 !!!Szukam przedstawicieli lub innych osób mających do sprzedaży Nowy, nie używany ,z gwarancją TM31 .
Jeżeli ktoś chciałby sprzedać to proszę o kontakt i oferty cenowe; e-mail madera_gd@interia .pl

witam jestem prezenterem z woj. opolskiego jezeli macie jakies pytania to prosze pisac . :-)
Sprzedaje nowe Thermomixy tm31 cena to 3935 z mozliwoscia rozłozenia na raty od 137 zł .
sprzet ma 24 miesiace gwrancji
jest rewelacyjny polecam bo warto :-)

reklama
Thermomix TM31 to kompleksowe wyposażenie kuchni, które zastępuje:
  • młyn do mielenia ziarna
  • robot do wyrabiania ciasta
  • wagę elektroniczną
  • czasomierz
  • maselnicę
  • malakser
  • kuchenkę elektryczną
  • sokowirówkę