reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy tu cos widać?

Piszę tu kiedy jest ciąża a nie domawiaj sobie co innego,że kreska jest a potem zawód.
Chodzi o posty z ciąża potwierdzoną
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Miłego dnia 😁
A przeczytałaś dokładnie mój post? Odniosłam się również do tych postów gdzie ciąży nie było bo zarzucilas mi, że że ja nigdy nie widzę kresek a nie jest to prawda. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

reklama
Radzę wybrać się do okulisty i zacząć umiejętnie czytać posty i wypowiadać się.bo zawsze umiesz napisać w nie miły sposób a to np .udac się do okulisty .
Bo tu nic niema a jest.
To kto się musi tam wybrać?
Ty .
Popatrz może na swoje posty i czy zawsze wypowiadasz się w miły sposób. Najlepiej wypominać komuś nie patrząc na siebie. Bez odbioru.

Popatrz może na swoje posty i czy zawsze wypowiadasz się w miły sposób. Najlepiej wypominać komuś nie patrząc na siebie. Bez odbioru.
Na pewno nie zawsze ale twoje wypowiedzi w większości są nie miłe ,zawsze musisz wrzucić trochę własnego jadu .
Bo wszystko wiesz najlepiej
Najlepszy wzrok masz
A kogoś innego do okulisty wysyłasz.
Kija z du... wyjmij .
Bez odbioru i miłego dnia kobiet wi...

Gdzie?? Jest też coś takiego jak kreska testową, a tym bardziej że testy powinno się wykonywać w dzień miesiączki a nie 5 dni przed. O ile się nie pojawi oczywiście, ja nie jestem za nakręcaniem się na zapas
W środku tematu :D i na tym drugim już kreska jest widoczna.
Bo na tym pierwszym ja tez nic nie widzialam.

reklama
Na pewno nie zawsze ale twoje wypowiedzi w większości są nie miłe ,zawsze musisz wrzucić trochę własnego jadu .
Bo wszystko wiesz najlepiej
Najlepszy wzrok masz
A kogoś innego do okulisty wysyłasz.
Kija z du... wyjmij .
Bez odbioru i miłego dnia kobiet wi...
Szkoda moich nerwów na konwersacje z Tobą. Jak ktoś czyta wybiórczo i u siebie nie widzi "jadu" jak to nazywasz to naprawdę nie mam zamiaru z taką osobą się sprzeczać. I kija w dupie nie mam. Nie znasz mnie dziewczyno więc nie wyjeżdżaj z takimi osobistymi wycieczkami bo mało mnie interesują.

Do góry