reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy tu cos widać?

Szkoda moich nerwów na konwersacje z Tobą. Jak ktoś czyta wybiórczo i u siebie nie widzi "jadu" jak to nazywasz to naprawdę nie mam zamiaru z taką osobą się sprzeczać. I kija w dupie nie mam. Nie znasz mnie dziewczyno więc nie wyjeżdżaj z takimi osobistymi wycieczkami bo mało mnie interesują.
Dziewczynkę to ty masz może w domu 🤣
Nie przeszłam z *panią* na Ty .

reklama
Dziewczynkę to ty masz może w domu 🤣
Nie przeszłam z *panią* na Ty .
Dziwne czytać to od kogoś kto również pisze "Ty". Jakbyś nie wiedziała to w internecie panuje netykieta. Ale skoro nie jesteś dziewczyną to mogę zwracać się do Ciebie jak do chłopca. Poza tym jak już się do kogoś zwracasz to warto to pisać z dużej litery. Ot, taka rada dla Ciebie na przyszłość.

Warto zrobić sobie nadanie beta hcg :) i po dwóch dniach drugi raz,żeby sprawdzić przyrost:) wiem ,że nie każda kobieta bada betę i miała zdrową ciążę - także tylko polecam i trzymam kciuki za nudne i zdrowe 9mc 🤗🌈🩵🩷✨🌸

Test wyszedł pozytywny. Jak jesteś ciekawa czy prawdziwie dodanii sprawdź przyrost bety. Do ginekologa wybierz się dopiero jak będzie 7 tydzień. Wcześniej lekarz nic nie zobaczy, a Ty się będziesz stresować.
Zrobiłam 3 testy dzisiaj grube krechy 😅 no skoczę później do ginekologa tak jak z pierwszą ciążą ;) jutro jak będzie miał kto zająć się dzieckiem to podjadę na betę ;)

reklama
reklama
Do góry