KoszałekOpałek
Fanka BB :)
W poniedziałek pójdę na betę to będę mieć potwierdzone czy tak czy nie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek pójdę na betę to będę mieć potwierdzone czy tak czy nie![]()
Cieszę się niesamowicieNie no kreska ewidentnie ściemniała więc ciąża na bank![]()
Cieszę się niesamowicie![]()
No i tu już ładniej widać.Zrobiony 2 min temu![]()
Też 10 dpoNo i tu już ładniej widać.
Ale na pierwszym też widać duszka, u mnie na pinkach zawsze była biel wiziru jak był negatywny. Ani śladu paska. A podobny do tego (nr 2) miałam 10 dpo, teraz 23 tydzień ciąży![]()
Serio? Wydaje mi się, że Tobie ich potrzebaTam nic nie widać. A tym, którzy dopatrują się czegoś, radzę kupić okulary. Poczekaj te 5 dni i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrób test.
Koleżanka chyba musi kupić takie z podwójnymi szkłamiTam nic nie widać. A tym, którzy dopatrują się czegoś, radzę kupić okulary. Poczekaj te 5 dni i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrób test.
Koleżanka sfrustrowana życiemKoleżanka chyba musi kupić takie z podwójnymi szkłami![]()
Nie będę komentować takich bezsensownych wypocin. Nie pozdrawiam.Koleżanka sfrustrowana życiemale nie wiem po co się w ogóle udzielać, skoro chce się komuś dopiec jeszcze w takim temacie
![]()