reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy tu cos widać?

Tam nic nie widać. A tym, którzy dopatrują się czegoś, radzę kupić okulary. Poczekaj te 5 dni i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrób test.
To, ze Ty nic nie widzisz nie znaczy że ktoś nie widzi. Ja często widzę "duszki" I przeważnie się zgadza. Tutaj również na zdjęciu widzę i widzę że dzisiaj również jest kreska ciemniejsza. ;)
Ba, noszę okulary ale widze bez i co mi poradzisz?

reklama
To, ze Ty nic nie widzisz nie znaczy że ktoś nie widzi. Ja często widzę "duszki" I przeważnie się zgadza. Tutaj również na zdjęciu widzę i widzę że dzisiaj również jest kreska ciemniejsza. ;)
Ba, noszę okulary ale widze bez i co mi poradzisz?
Na pierwszym teście nie było nic widać. Mogła przebijać kreska fabryczna. O drugim nic nie pisałam. Tam już nie trzeba okularów. Nie tylko ja nic tam nie widziałam ale zawsze trzeba na kimś usiąść. Jakie to typowe. Skoro nie miałam racji to ok. Przyjmuje to.

Na pierwszym teście nie było nic widać. Mogła przebijać kreska fabryczna. O drugim nic nie pisałam. Tam już nie trzeba okularów. Nie tylko ja nic tam nie widziałam ale zawsze trzeba na kimś usiąść. Jakie to typowe. Skoro nie miałam racji to ok. Przyjmuje to.
Nie no jasne, masz prawo nie widzieć bo nie każdy widzi :) ale pisanie że tym co widzą przydałyby się okulary to jednak zaczęłaś Ty wbijać szpile a nie inne Tobie.

reklama
I co w związku z tym? A ile było postów, że każda pisze - widać kreskę a później beta i wielki zawód bo przecież każdy pisał, że kreska jest.
Piszę tu kiedy jest ciąża a nie domawiaj sobie co innego,że kreska jest a potem zawód.
Chodzi o posty z ciąża potwierdzoną
Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Miłego dnia 😁

Do góry