Jest i klub kućm forumowych zbierają się jak przysłowiowe ćmy do lampy. Nie musicie się wysilać jeśli chodzi o mnie bo jesteście i tak poblokiwane więc waszych wypocin nie widzę. Piszę to do asterow zuzow i innych wredot. Do dziewczyn które mi odpisaly, serdecznie dziękuję. Szkoda że takie osoby psują miła atmosfere która tu powinna być i w większości jest. Miłej, słonecznej niedzieli
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Wzdęty brzuch to ja miewam i bez ciąży fakt ale wzdęta macica w 4tc brzmi dziwnie [emoji848]To akurat nic dziwnego, skoro bez ciąży przed okresem progesteron potrafi kobietom zafundować 2 kg więcej i brzuch wzdęty jak po kilogramie śliwek to w ciąży mającej 3mm też może się tak dziać, hormony są wredne
MyszkaMiki30
Wredne kućmy napisały Ci żebyś udała się do lekarza bo być może zarodek już widać, a Tobie i tak nic nie pasuje [emoji2370]Jest i klub kućm forumowych zbierają się jak przysłowiowe ćmy do lampy. Nie musicie się wysilać jeśli chodzi o mnie bo jesteście i tak poblokiwane więc waszych wypocin nie widzę. Piszę to do asterow zuzow i innych wredot. Do dziewczyn które mi odpisaly, serdecznie dziękuję. Szkoda że takie osoby psują miła atmosfere która tu powinna być i w większości jest. Miłej, słonecznej niedzieli [emoji257]
frez.ja1987
Miłą atmosferę to psują osoby Twojego pokroju. Jak się wpis nie spodoba to od razu ubliżanie. Od starych pann forumowych, kućm i innych które ciąży zazdroszczą i nikomu jej nie życzą. Ja sobie nie przypominam żebym pod Twoimi adresem rzucała jakiekolwiek epitety, a Twoje zachwownie świadczy tylko o Tobie.Jest i klub kućm forumowych zbierają się jak przysłowiowe ćmy do lampy. Nie musicie się wysilać jeśli chodzi o mnie bo jesteście i tak poblokiwane więc waszych wypocin nie widzę. Piszę to do asterow zuzow i innych wredot. Do dziewczyn które mi odpisaly, serdecznie dziękuję. Szkoda że takie osoby psują miła atmosfere która tu powinna być i w większości jest. Miłej, słonecznej niedzieli
Jak wolisz się diagnozować na forum zamiast iść do kolejnego lekarza i się uspokoić to już jest Twoja sprawa.
frez.ja1987
Co byś jej nie napisała to będzie niezadowolona. Bo to Ty. Nawet, gdybyś się zarodka dopatrzyła to by były fochy.Wredne kućmy napisały Ci żebyś udała się do lekarza bo być może zarodek już widać, a Tobie i tak nic nie pasuje [emoji2370]
MyszkaMiki30
W sumie wolę być kućmą, przynajmniej myślę realnieCo byś jej nie napisała to będzie niezadowolona. Bo to Ty. Nawet, gdybyś się zarodka dopatrzyła to by były fochy.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ale określenia "kućma" w życiu nie słyszałam
Fajne, podoba mi się
Fajne, podoba mi się
wiola0904
Najlepiej umów się do lekarza, on rozwieje wszelkie wątpliwości trzymam kciuki za piękny zarodek!Byłam wczoraj na usg i lekarz wypatrzyl tylko pęcherzyk żółtkowy, ale mi się wydaje, że w tym miejscu co dałam strzałkę widać mikroskopijny zarodek. Co sądzicie? Pytam bo bardzo się niepokoje tym że nie widać jeszcze zarodka a jestem 6+4
Nulini może się znacie tutaj, ale proszę wejdź na taki profil powyższych pan i zobacz z jaką lubością dokuczają innym. Najpierw znosiłam ich wymądrzanie, ale gdy zobaczyłam jaka satysfakcje czerpią z poniżania innych to coś we mnie pękło. Za radą pewnej forumowiczki poblokowalam ich konta. Były zgłaszane do moderatorów (nie przeze mnie) ale niestety dalej się panoszą. Są lingwistkami, polonistkam, psychologami. Wszystko w jednym poprostu. A słowo kućma jest super
reklama
MyszkaMiki30
Proponuję wejść na twój profil i poczytać jak wyzywałaś i śmiałaś się z dziewczyn, ktore nie mogą zajść w ciążę lub ciążę straciły. Masz 38 lat a zero empatii. A w tym wątku nikt nikogo nie wyzwał a wręcz przeciwnie dawał rady.. No ale co zrobić..Nulini może się znacie tutaj, ale proszę wejdź na taki profil powyższych pan i zobacz z jaką lubością dokuczają innym. Najpierw znosiłam ich wymądrzanie, ale gdy zobaczyłam jaka satysfakcje czerpią z poniżania innych to coś we mnie pękło. Za radą pewnej forumowiczki poblokowalam ich konta. Były zgłaszane do moderatorów (nie przeze mnie) ale niestety dalej się panoszą. Są lingwistkami, polonistkam, psychologami. Wszystko w jednym poprostu. A słowo kućma jest super [emoji1]