reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to zarodek?

Wychodzi na to, że nie można jej napisać jak funkcjonuje organizm, cykl, testy, ani, że rozsądniej iść do drugiego lekarza bo jest jest przemądrzałym.

Cóż, wolę być przemądrzałą kućmą, niż wierzyć w przeczucia, wzdętą macicę czy to, że na forum ktoś odczyta obraz USG lepiej niż lekarz po studiach.

A tłumaczenie chamstwa wobec innych hormonami, już nie wspomnę, że na tak wczesnym etapie ciąży, jest po prostu śmieszne.

Nie ma takiej rzeczy, która tłumaczyła by śmianie się z dziewczyn starających lub po stratach... Tym bardziej, że nikt nic tobie złego nie napisał, a już na pewno nie nazwał cię idiotką, ani debilką. Jako dorosła osoba powinnaś umieć nad sobą panować. Dziecko też wyzwiesz? Bo ci hormony przed okresem będą szaleć?

reklama
Jezu...czytam i niedowierzam jak można być takim chamem i prostakiem. Jesli zwykłą i jakże mądrą radę o pójściu do lekarza traktuje się jako atak to nie mam pytań. Trzeba mieć po prostu nasrane w głowie by od razu po czymś takim wyskakiwać z takimi tekstami. Jestem po prostu zażenowana Twoim zachowaniem i współczuję partnerowi bo pewnie od początku go ciśniesz tak jak inne dziewczyny tutaj tylko dlatego, że miały dla ciebie prostą radę i zwalanie to na hormony itp to dno dna i trzy metry mułu...

Ostatnia edycja:
Jeszcze tylko pogrzebię kijem w mrowisku i przypomnę, że dziewczyny z traumatycznymi przeżyciami wyzwano, bo nie chciały pisać skarg do NFZ. Tu foch na życzliwą sugestię, żeby spokojnie poczekać do następnej wizyty, a tam foch, bo ktoś chce zapomnieć i nie ma siły na bicie się z instytucją.

Logika lvl "forum dla kobiet". 🤷‍♀️

Nulini może się znacie tutaj, ale proszę wejdź na taki profil powyższych pan i zobacz z jaką lubością dokuczają innym. Najpierw znosiłam ich wymądrzanie, ale gdy zobaczyłam jaka satysfakcje czerpią z poniżania innych to coś we mnie pękło. Za radą pewnej forumowiczki poblokowalam ich konta. Były zgłaszane do moderatorów (nie przeze mnie) ale niestety dalej się panoszą. Są lingwistkami, polonistkam, psychologami. Wszystko w jednym poprostu. A słowo kućma jest super 😄
Przykro mi ze musiałaś trafić na...osoby nie mające nic ciekawszego do roboty jak siedzenie całe dnie na forum by móc w sposób chamski wymądrzać sie w każdym jednym nowym wątku 🤣
Niektóre osoby jak patrze naprawdę za długo siedzą w jednym miejscu i juz wali na...
za dużo czytają tych samych pytań to wiesz.. Cierpliwości i szacunku do kolejnych osób. Zero😄 wyłazi frustracja i wyśmiewanie
Ale może niedługo sie to Zmieni bo nie tak tak forum powinno wyglądać.
Czasem myślę ze pewne tematy inni tworzą aby tamte osoby miały zajęcie a sami mają z nich ubaw 🤣🤣🤣
Blokada świetna sprawa. Forum wygląda o wiele przyjemniej 😄

Przykro mi ze musiałaś trafić na...osoby nie mające nic ciekawszego do roboty jak siedzenie całe dnie na forum by móc w sposób chamski wymądrzać sie w każdym jednym nowym wątku 🤣
Niektóre osoby jak patrze naprawdę za długo siedzą w jednym miejscu i juz wali na...
za dużo czytają tych samych pytań to wiesz.. Cierpliwości i szacunku do kolejnych osób. Zero😄 wyłazi frustracja i wyśmiewanie
Ale może niedługo sie to Zmieni bo nie tak tak forum powinno wyglądać.
Czasem myślę ze pewne tematy inni tworzą aby tamte osoby miały zajęcie a sami mają z nich ubaw 🤣🤣🤣
Blokada świetna sprawa. Forum wygląda o wiele przyjemniej 😄
Wczytaj się dokładnie w wypowiedzi koleżanki i zastanów kto w stosunku do kogo był chamski.

A jak Wam nie odpowiadają rzeczowe i merytoryczne odpowiedzi tylko przeczuć, to wystarczy zaznaczyć, co konkretnie chcecie usłyszeć. Ewentualnie nie zadawać pytań.

Jak forum nie odpowiada, możecie zmienić. Nikt za chamstwem i waszymi epitetami tęsknić nie będzie.

Do góry