reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to wczesna ciąża?

Nie, ja nie mialam zadnych plamien.. mozliwe ze troszke starej krwi ci wylecialo od zagniezdzenia jeszcze ;) mialam krewke i tez nie wiem co to bylo,w 20-ktoryms tyg chyba, obserwuj ,a jak cos bedzie jedz na IP ;)
Właśnie zdziwiło mnie to, że to tylko tak delikatnie.. a co lepsze już chyba ustało. Może z zagnieżdżenia?

reklama
Właśnie zdziwiło mnie to, że to tylko tak delikatnie.. a co lepsze już chyba ustało. Może z zagnieżdżenia?
Moze byc id zagniezdzenia, mi tez wtedy ustalo.. ale mowie ja bylam w 2 trymestrze ;) obserwuj swoje cialo,tylko bez przesady ;) i jak cos idziesz na izbe przyjec ,mowisz ze jestes we wczesnej ciazy i masz plamienia np. Chyba ze idz gdzies prywatnie do ginekologa ;)

Moze byc id zagniezdzenia, mi tez wtedy ustalo.. ale mowie ja bylam w 2 trymestrze ;) obserwuj swoje cialo,tylko bez przesady ;) i jak cos idziesz na izbe przyjec ,mowisz ze jestes we wczesnej ciazy i masz plamienia np. Chyba ze idz gdzies prywatnie do ginekologa ;)

Jedyny ginekolog, który tu jest ma termin na następny piątek
Jak nie ustanie to właśnie tak zrobię.
Mam nadzieję że wszystko będzie ok bo to wymarzone wyczekane :)

reklama
reklama
Do góry