reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to spadek bety ?

reklama
wiem, wiem ale taki mam strach w sobie. Myslalam ze ktoś miał taką sytuację i było wszystko okej
Kochana, mi ostatnio wyszła bledsza kreska I też byłam wystraszona. Zrobiłam drugi test tej samej firmy i z TEGO SAMEGO MOCZU i kreska wyszła wyraźnie ciemniejsza.
Zresztą tu u Ciebie wcale nie ma nic niepokojącego, naprawdę. Nie rób sobie tego, nie warto!

Bard
Bardzo.
Nie było by mnie gdyby nie terapia
Bardzo mi przykro w takim razie. Jeżeli nie bede w stanie sobie poradzic ze strachem to też będzie czekała mnie terapia. Jest mi bardzo ciężko. Bardzo pragne dziecka, ale strach zwycięża i nawet nie umiem cieszyc sie jeszcze z 2 kresem i pozytywnej bety, a tym bardziej po dzisiejszym tescie, gdzie zobaczylam ze kreska jest jasniejsza. Mam nadzieje, że wytrzymam jakoś do środy i że do środy nie zdazy sie nic złego.

Bard

Bardzo mi przykro w takim razie. Jeżeli nie bede w stanie sobie poradzic ze strachem to też będzie czekała mnie terapia. Jest mi bardzo ciężko. Bardzo pragne dziecka, ale strach zwycięża i nawet nie umiem cieszyc sie jeszcze z 2 kresem i pozytywnej bety, a tym bardziej po dzisiejszym tescie, gdzie zobaczylam ze kreska jest jasniejsza. Mam nadzieje, że wytrzymam jakoś do środy i że do środy nie zdazy sie nic złego.
Ja miałam podobną sytuację, tylko z testami elektronicznymi :)

Pierwsze dwa pokazały 2-3 tydzień ciąży, a test następnego dnia 1-2 tydzień ciąży. Nie pomyślałam wtedy, że to może oznaczać cokolwiek złego, w ogóle nie wzięłam do głowy....i nie oznaczało :) Dziś jestem w 32+5 :)

reklama
Zabijcie mnie 🤣 ostatni test zrobilam teraz i porównałam z wczorajszym. Różnice widać, jutro i w środę beta. Boze uspokoiłam się dziewczyny. Nigdy więcej testow. Dziękuję ze ze mną byłyście 🥰🥰🥰

Załączniki

• 3fea50b5-afc8-449a-b65d-20c9a0578ef8.jpg
    3fea50b5-afc8-449a-b65d-20c9a0578ef8.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 103
Do góry