reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to spadek bety ?

reklama
wiem, wiem ale taki mam strach w sobie. Myslalam ze ktoś miał taką sytuację i było wszystko okej
Kochana, mi ostatnio wyszła bledsza kreska I też byłam wystraszona. Zrobiłam drugi test tej samej firmy i z TEGO SAMEGO MOCZU i kreska wyszła wyraźnie ciemniejsza.
Zresztą tu u Ciebie wcale nie ma nic niepokojącego, naprawdę. Nie rób sobie tego, nie warto!

Bard
Bardzo.
Nie było by mnie gdyby nie terapia
Bardzo mi przykro w takim razie. Jeżeli nie bede w stanie sobie poradzic ze strachem to też będzie czekała mnie terapia. Jest mi bardzo ciężko. Bardzo pragne dziecka, ale strach zwycięża i nawet nie umiem cieszyc sie jeszcze z 2 kresem i pozytywnej bety, a tym bardziej po dzisiejszym tescie, gdzie zobaczylam ze kreska jest jasniejsza. Mam nadzieje, że wytrzymam jakoś do środy i że do środy nie zdazy sie nic złego.

Bard

Bardzo mi przykro w takim razie. Jeżeli nie bede w stanie sobie poradzic ze strachem to też będzie czekała mnie terapia. Jest mi bardzo ciężko. Bardzo pragne dziecka, ale strach zwycięża i nawet nie umiem cieszyc sie jeszcze z 2 kresem i pozytywnej bety, a tym bardziej po dzisiejszym tescie, gdzie zobaczylam ze kreska jest jasniejsza. Mam nadzieje, że wytrzymam jakoś do środy i że do środy nie zdazy sie nic złego.
Ja miałam podobną sytuację, tylko z testami elektronicznymi :)

Pierwsze dwa pokazały 2-3 tydzień ciąży, a test następnego dnia 1-2 tydzień ciąży. Nie pomyślałam wtedy, że to może oznaczać cokolwiek złego, w ogóle nie wzięłam do głowy....i nie oznaczało :) Dziś jestem w 32+5 :)

reklama
Zabijcie mnie 🤣 ostatni test zrobilam teraz i porównałam z wczorajszym. Różnice widać, jutro i w środę beta. Boze uspokoiłam się dziewczyny. Nigdy więcej testow. Dziękuję ze ze mną byłyście 🥰🥰🥰

Załączniki

• 3fea50b5-afc8-449a-b65d-20c9a0578ef8.jpg
    3fea50b5-afc8-449a-b65d-20c9a0578ef8.jpg
    92,2 KB · Wyświetleń: 99
Do góry