Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 styczeń. Rano będzie wszystko wiadomo, jeśli beta będzie jeszcze mniejsza to zgłoszę się do szpitala. Jeszcze mam nadziejęA na kiedy masz termin u lekarza?
5 styczeń. Rano będzie wszystko wiadomo, jeśli beta będzie jeszcze mniejsza to zgłoszę się do szpitala. Jeszcze mam nadzieję
Spadek bety w tym momencie nie jest powodem do zgłoszenia się do szpitala.5 styczeń. Rano będzie wszystko wiadomo, jeśli beta będzie jeszcze mniejsza to zgłoszę się do szpitala. Jeszcze mam nadzieję
To niestety jeśli 48h temu było 5152 a dziś 7200, to przyrost jest ok. 40%, a więc nadal poniżej normy. Kolejny zły przyrost oznacza, że ciąża nie rozwija się prawidłowo.Beta 7200
5152 było wczoraj.To niestety jeśli 48h temu było 5152 a dziś 7200, to przyrost jest ok. 40%, a więc nadal poniżej normy. Kolejny zły przyrost oznacza, że ciąża nie rozwija się prawidłowo.
jakie 48h temu? 28.12.2023r pobranie krwi rano 5152, 29.12.2023r pobrane też rano i wynik 7200To niestety jeśli 48h temu było 5152 a dziś 7200, to przyrost jest ok. 40%, a więc nadal poniżej normy. Kolejny zły przyrost oznacza, że ciąża nie rozwija się prawidłowo.