S
starająca się o dziecko
Gość
Dziecko poczekaj jeszcze z seksem za młoda jesteś. A jak już chcesz uprawiać seks to idź do ginekologa i poproś o zabezpieczenie antykoncepcyjne i chłopak powinien gumki używać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to mi dalo duzo do myslenia i juz nie bede tego robic ciesze sie bardzo dziewczyny ze nie jestem w ciazy to by zniszczyło moje zycieDziecko poczekaj jeszcze z seksem za młoda jesteś. A jak już chcesz uprawiać seks to idź do ginekologa i poproś o zabezpieczenie antykoncepcyjne i chłopak powinien gumki używać
No tak jesteś za młoda jeszcze całe życie przed tobą ukończenie szkoły studia pracatak to mi dalo duzo do myslenia i juz nie bede tego robic ciesze sie bardzo dziewczyny ze nie jestem w ciazy to by zniszczyło moje zycie
Zdazysz jeszcze poznać faceta który będzie odpowiedzialny i pomoże ci w przyszłości nad opieka dziecka i nie ucieknie jak tchórzNo tak jesteś za młoda jeszcze całe życie przed tobą ukończenie szkoły studia praca
ale teraz mi ulżyło i zrozumialamNo tak jesteś za młoda jeszcze całe życie przed tobą ukończenie szkoły studia praca
naszczescie dziecka nie maZdazysz jeszcze poznać faceta który będzie odpowiedzialny i pomoże ci w przyszłości nad opieka dziecka i nie ucieknie jak tchórz
No to dobrze bo mogła byś żałować masz na to jeszcze czas pomysł teraz o swoim rozwoju życiowym i swoich pasjachnaszczescie dziecka nie ma
mega sie ciesze ze mi pomogliscie i ze dzieki wam dowiedzialam sie ze jie jestem w ciazy i ze musze sie jednak jeszcze poszkolicNo to dobrze bo mogła byś żałować masz na to jeszcze czas pomysł teraz o swoim rozwoju życiowym i swoich pasjach
udaj się donie bede zakladac nowego wątku tylko teraz sie was tutaj zapytam
a wiec za tydzien mam okres planowany i dzis mialam troche krwi na majtkach nie bylo
to duzo bylo po prostu malo czy mam sie czegos obawiać