Umówmy się. Do trzech to jeszcze policzyszMnie zastanawia kto podczas seksu liczy ruchy partnera.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umówmy się. Do trzech to jeszcze policzyszMnie zastanawia kto podczas seksu liczy ruchy partnera.
Takie rzeczy się po prostu wie!A mnie zastanawia skąd autorka wie, że w nocy miała dostać okres
bo dostalam na drugi dzienA mnie zastanawia skąd autorka wie, że w nocy miała dostać okres
co ma jedno do drugiego. Wcześniej napisałaś, że miałaś w nocy dostać, a dostałaś kolejnego dnia. Prawdopodobnie masz małe pojęcie o swoim ciele, sądząc po pytaniach.bo dostalam na drugi dzien
WróżkaA mnie zastanawia skąd autorka wie, że w nocy miała dostać okres
Też zaczęłam tak myśleć niech sobie wywróży czy zaszła czy nie po tych paru razach i nie zawraca głowy.Wróżka