reklama
ania123:
Zaciekawiona BB
własnie skończylam uprawiac seks tylko tego sie obawiałam ze teraz moge być w ciazy ale naszczescie dziewczyny wyjaśniły dziekujeeeJa tu widzę, że Ty już od września regularnie obawiasz się o ciążę. Tak więc dziecko, albo wreszcie dorośnij i śmigaj po antykoncepcję do ginekologa, albo przestań bawić się w zabawy dla dorosłych.
Farelka
Fanka BB :)
bo odpowiedz jest jasna ze nie ?

Przeczytaj wszystko jeszcze raz ze zrozumieniem i nie zadawaj więcej głupich pytań
Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Przyznam, że zastanawiałam się kiedy napiszesz. Jest regularnośc od września, więc to co na pewno możemy stwierdzić to regularne miesiączki.
To co jest pewne, jeśli wspolzyjesz możesz zajść w ciąże, może Ci się okres płodny przesunąć i okazać się, że seks był akurat w nim, a nie dzień przed miesiączką
To co radze, to zacząć się zabezpieczać i zastanowić czy dla tej znikomej chwili warto się stresować.
P.S. czekam jeszcze na Kamila123, być może Twój chłopak, też raz w miesiącu pisał na forum...
To co jest pewne, jeśli wspolzyjesz możesz zajść w ciąże, może Ci się okres płodny przesunąć i okazać się, że seks był akurat w nim, a nie dzień przed miesiączką
To co radze, to zacząć się zabezpieczać i zastanowić czy dla tej znikomej chwili warto się stresować.
P.S. czekam jeszcze na Kamila123, być może Twój chłopak, też raz w miesiącu pisał na forum...
hemoglobina
Moderator
Tak, to onaAlbo to jakaś zmowa, albo wróciła Malwina698 pod nowym nickiem.
Ile to było tych ruchów, trzy? Bo w tamtym wątku właśnie tyle chłopak podziałał.![]()

Tak, już widzę. Czy na forum można mnożyć sobie konta? Jest na to jakiś regulamin?Tak, to ona![]()
reklama
Mnie zastanawia kto podczas seksu liczy ruchy partnera.Ile to było tych ruchów, trzy? Bo w tamtym wątku właśnie tyle chłopak podziałał.![]()