reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Oczywiście że mogą oznaczać ciąże. Dla potwierdzenia można zrobić test w labo z krwi. [emoji3526]Witam razem z mężem sie staramy o dziecko... Czy te testy mogą oznaczaćZobacz załącznik 1044976
Jutro z rana idę bo nie daje mi spokojuOczywiście że mogą oznaczać ciąże. Dla potwierdzenia można zrobić test w labo z krwi. [emoji3526]
młoda1994
Nie w każdym przypadku. Poczytaj sytuację na innych wątkach.Przeczytaj instrukcję obsługi. Jest wyraźnie napisane, że DRUGA KRESKA OZNACZA CIĄŻĘ.
U
użytkowniczka Co
Gość
Nie w każdym przypadku. Poczytaj sytuację na innych wątkach.
To jest oczywiste. Jeśli test jest zepsuty to może oznaczać po prostu nic, ale zakładam że jest dobry.
młoda1994
Nawet testy z datą ważności i dobrze wykonany może pokazać dwie wyraźne kreski a ciazy może nie być. Po tym co ostatnio czytałam tutaj na forum to już nawet w mocna kreche na teście ciążowym nie uwierzę chyba że beta to potwierdzi lub gin na usg.To jest oczywiste. Jeśli test jest zepsuty to może oznaczać po prostu nic, ale zakładam że jest dobry.
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Nawet testy z datą ważności i dobrze wykonany może pokazać dwie wyraźne kreski a ciazy może nie być. Po tym co ostatnio czytałam tutaj na forum to już nawet w mocna kreche na teście ciążowym nie uwierzę chyba że beta to potwierdzi lub gin na usg.
To Twoje zdanie. Test ciążowy z reguły służy do potwierdzania ciąży i jeśli są dwie kreski to jest ciąża według instrukcji.
Czasem może być to ciąża biochemiczna, ale to również ciąża.
Ja zrobiłam bardzo dużo testów i żaden mnie nigdy nie okłamał. Ani owulacyjny, ani ciążowy.
reklama
młoda1994
Polecam przeczytać forum i te przypadki u dziewczyn. Ja jak czytałam byłam w szoku ze test może tak perfidnie oklamac.To Twoje zdanie. Test ciążowy z reguły służy do potwierdzania ciąży i jeśli są dwie kreski to jest ciąża według instrukcji.
Czasem może być to ciąża biochemiczna, ale to również ciąża.
Ja zrobiłam bardzo dużo testów i żaden mnie nigdy nie okłamał. Ani owulacyjny, ani ciążowy.