reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Polecam przeczytać forum i te przypadki u dziewczyn. Ja jak czytałam byłam w szoku ze test może tak perfidnie oklamac.
Piszę to ostatni raz: Wedlug INSTRUKCJI POPRAWNY test ciążowy ma za zadanie wykryć poziom hcg we krwi, czyli ciążę. Jeśli są dwie kreski zakłada się, że kobieta jest w ciąży.
Wiadomo, że trzeba to potwierdzić albo przez badanie poziomu Beta hcg, albo u ginekologa.
To czy ją wykryje czy kogoś oszuka to już nie jest moja sprawa i nic na to nie poradzę, że komuś wyszedł zakłamany wynik, co z reguły oznacza ciąże biochemiczną, a nie wadliwość testu.
Robiłam testy chyba ze wszystkich firm dostępnych na polskim rynku kilka dni przed terminem spodziewanej miesiączki i żaden mnie nie oszukał.
A jak dziewczyny pokazują zdjęcie testu po kilku godzinach, gdzie wtedy na większości pojawia się jakiś cień to już ich wina, że test je oszukał.
reklama
Iwonka3338
Fanka BB :)
Gratuluję U nas przez tydzień wychodziła bardzo blada kreska aż końcu poszłam na betę i wyszło teraz już 25tydzień mija
Jutro pójdę na bete... Juz sie doczekac nie mogeGratuluję U nas przez tydzień wychodziła bardzo blada kreska aż końcu poszłam na betę i wyszło teraz już 25tydzień mija
Mnie tak od razu wyszło jedna krecha wyraźna ta druga widoczna ale mniejPiszę to ostatni raz: Wedlug INSTRUKCJI POPRAWNY test ciążowy ma za zadanie wykryć poziom hcg we krwi, czyli ciążę. Jeśli są dwie kreski zakłada się, że kobieta jest w ciąży.
Wiadomo, że trzeba to potwierdzić albo przez badanie poziomu Beta hcg, albo u ginekologa.
To czy ją wykryje czy kogoś oszuka to już nie jest moja sprawa i nic na to nie poradzę, że komuś wyszedł zakłamany wynik, co z reguły oznacza ciąże biochemiczną, a nie wadliwość testu.
Robiłam testy chyba ze wszystkich firm dostępnych na polskim rynku kilka dni przed terminem spodziewanej miesiączki i żaden mnie nie oszukał.
A jak dziewczyny pokazują zdjęcie testu po kilku godzinach, gdzie wtedy na większości pojawia się jakiś cień to już ich wina, że test je oszukał.
U
użytkowniczka Co
Gość
Mnie tak od razu wyszło jedna krecha wyraźna ta druga widoczna ale mniej
Na początku zawsze tak wychodzi
Celia89
Fanka BB :)
Gratulacje test pozytywny trzymam kciuki za bete
Pytajka123
Zaciekawiona BB
Mój był podobny
reklama