Super)))!!!!!Wróciłam od lekarza, ciąża jest w macicy pęcherzyk mierzy 6,6 jak ja się cieszę a pani doktor się aż bała o mnie że jestem taka wystraszona i mówi że ma już pani dzieci a pani taka w stresie. Następna wizyta 12 marca by usłyszeć serduszko no i jak to pani doktor stwierdziła sprawdzić czy jest nas więcej
reklama
Który to dzień cyklu i ile po @? Ciąża jest, wygląda na bardzo młodąCo wy na taki wynik? To pierwsze badanie bety wiec nie mam porownania. Ale mimo to chyba zbyt niski dla ciąży?? [emoji53][emoji53]Zobacz załącznik 947447
_Anka32_
Zaciekawiona BB
34 dzień cyklu, okres powinnam dostać 22ego.Który to dzień cyklu i ile po @? Ciąża jest, wygląda na bardzo młodą
No wygląda na bardzo wczesna ciążęCo wy na taki wynik? To pierwsze badanie bety wiec nie mam porownania. Ale mimo to chyba zbyt niski dla ciąży?? [emoji53][emoji53]Zobacz załącznik 947447
P
Powtórz po 48 h betę wtedy będzie wiadomo czy rośnie i czy prawidłowo trzymam kciuki by tak było34 dzień cyklu, okres powinnam dostać 22ego.
Hej dziewczyny34 dzień cyklu, okres powinnam dostać 22ego.
Jak u Was? Marika jak się czujesz? Anka jak beta powtórzyłaś? Aga hop hop jak tam?
Meldujemy się dziewczyny
O Wasa to już nie wspomnę ona to chyba zapomniała o nas
Hej Amica ja czekam do 9 czy przyjdzie ta wstrętna@. Jak narazie nadal bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi chociaż są to bardziej takie kłucia. Piersi zaczynają boleć ale zawsze przed @ bolą ale mam bardzo wielka nadzieję że jednak nie przyjdzie chociaż czuje że znów się nie udałoHej dziewczyny
Jak u Was? Marika jak się czujesz? Anka jak beta powtórzyłaś? Aga hop hop jak tam?
Meldujemy się dziewczyny
O Wasa to już nie wspomnę ona to chyba zapomniała o nas
A ty jak się czujesz ?
Marika a jak piersi, wychodzą żyły? Nie panikuje kochana ale wiem ja też tak mówiłam że sobie wkrecam i wcale nie miałam na początku przeczucia że się udało, więc to trzeba czekać i trzymam kciukiHej Amica ja czekam do 9 czy przyjdzie ta wstrętna@. Jak narazie nadal bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi chociaż są to bardziej takie kłucia. Piersi zaczynają boleć ale zawsze przed @ bolą ale mam bardzo wielka nadzieję że jednak nie przyjdzie chociaż czuje że znów się nie udało
A ty jak się czujesz ?
reklama
Nie zauważyłam żeby jakieś żyły wyszły chociaż dzisiaj zaczęły bardziej boleć no ale tym się nie sugeruję bo zawsze mnie bolą raz mniej raz bardziej no zobaczymy jak to będzie ale bardzo bym chciała żeby w końcu się udałoMarika a jak piersi, wychodzą żyły? Nie panikuje kochana ale wiem ja też tak mówiłam że sobie wkrecam i wcale nie miałam na początku przeczucia że się udało, więc to trzeba czekać i trzymam kciuki