reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

reklama
Hej Marika i to bardzo, mam jutro o 11:40 więc trzymajcie kciuki.
Najgorsze ze sobie nakręcałam że cos nie tak, dwa miesiące temu ciążę pozamaciczną miała moja siostra i ja doszukuje się u siebie tego, tym bardziej jak na początku była niska beta 2.90 to tak jakby jej nie było i to mnie bardzo martwi. Pocieszam się że musi być dobrze, ale to bardzo trudne :(
Marika ja też tak miałam że miałam kłucie w dwóch jajnikach, więc może coś się zadziało. Sprawdź jaki masz śluz jeżeli bialawy owulacji nie ma a kłucie może być od fasolki i tego Tobie Wam życzę :*
Trzymam bardzo mocno kciuki musi być dobrze niemartw się. Owulacja napewno nie bo śluz jest biały i gesty nigdy mnie tak nie kłuły jajniki zawsze po owulacji już był spokój nawet na @ nigdy nie bolały tylko przy owulacji i mam nadzieję że jednak to fasolka chociaż coraz trudniej jest mi wierzyć że nam się uda ale czas pokaże :biggrin2:

Trzymam bardzo mocno kciuki musi być dobrze niemartw się. Owulacja napewno nie bo śluz jest biały i gesty nigdy mnie tak nie kłuły jajniki zawsze po owulacji już był spokój nawet na @ nigdy nie bolały tylko przy owulacji i mam nadzieję że jednak to fasolka chociaż coraz trudniej jest mi wierzyć że nam się uda ale czas pokaże :biggrin2:
Ja trzymam kciuki, to dobrze wróży Marika :) ja też uważałam że fisiuje, ale jednak się udało i to była taka niespodzianka że szok dla nas bo ja byłam pewna zrobieniu bety że nie ma tam nic a jednak wszystko jest możliwe :) jak zrobiłam test to ręce tak mi latały jakbym pierwszy raz w życiu go robiła :D

Wróciłam od lekarza, ciąża jest w macicy pęcherzyk mierzy 6,6 jak ja się cieszę a pani doktor się aż bała o mnie że jestem taka wystraszona i mówi że ma już pani dzieci a pani taka w stresie. Następna wizyta 12 marca by usłyszeć serduszko no i jak to pani doktor stwierdziła sprawdzić czy jest nas więcej ;)

Wróciłam od lekarza, ciąża jest w macicy pęcherzyk mierzy 6,6 jak ja się cieszę a pani doktor się aż bała o mnie że jestem taka wystraszona i mówi że ma już pani dzieci a pani taka w stresie. Następna wizyta 12 marca by usłyszeć serduszko no i jak to pani doktor stwierdziła sprawdzić czy jest nas więcej ;)
A który to tydzień licząc od ostatniej miesiączki?

Super gratuluję kochana to teraz pozostaje ci tylko życzyć nudnych 9 miesięcy :)

reklama
Do góry