reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

Co myślicie o takim wyniku?
20190227_070810.jpeg

reklama
widać cień ;)) jak dla mnie pozytywny :):)
To moja ewentualna pierwsza ciąża więc nie wiem jak na to patrzeć. Niestety miałam już dwie podobne sytuacje kilka miesięcy wcześniej i kończyły się opóźnionym po 2 tyg okresem. Więc to poronienie. Boję się co będzie teraz. Stresuje mnie co jest nie tak. W piątek wybiorę się na bete, bo jak narazie po 3 testach wyniki są podobne. Kreska nie ciemnieje [emoji53]

Najpierw zaczęły mnie boleć sutki, później po bokach piersi tak ciągnęło i były bolesne, twarde z wierzchu i utworzyły się żyły na piersiach bardzo widoczne, na brodawkach takie niby krostki. Później zaczęły się mdłości typu takie jakby coś mi sciskalo gardło, zapachy nieodpowiednie w samochodzie. Teraz wszystko razy dziesięć :)
Fajnie że twój mąż tak bardzo chce dziecka. Ja za dwa dni mam wizytę i idę na l4 :) o ile będzie wszystko dobrze z dzidzią :)
Hej Amica i jak się czujesz przed wizytą u gina pewnie już nie możesz się doczekać :). Mnie dziś trochę jajniki bolą szczególnie prawy z którego miałam owulację i tak na zmianę mnie kłują tak dziwnie niewiem trochę się obawiam że może pęcherzyk nie pękł i zrobiła się jakaś torbiel lub coś innego i teraz wieczorem jak sobie siedziałam strasznie mnie zakłuło w podbrzuszu czy może to być po tym duphastonie takie bóle ?

reklama
Hej Amica i jak się czujesz przed wizytą u gina pewnie już nie możesz się doczekać :). Mnie dziś trochę jajniki bolą szczególnie prawy z którego miałam owulację i tak na zmianę mnie kłują tak dziwnie niewiem trochę się obawiam że może pęcherzyk nie pękł i zrobiła się jakaś torbiel lub coś innego i teraz wieczorem jak sobie siedziałam strasznie mnie zakłuło w podbrzuszu czy może to być po tym duphastonie takie bóle ?
Hej Marika i to bardzo, mam jutro o 11:40 więc trzymajcie kciuki.
Najgorsze ze sobie nakręcałam że cos nie tak, dwa miesiące temu ciążę pozamaciczną miała moja siostra i ja doszukuje się u siebie tego, tym bardziej jak na początku była niska beta 2.90 to tak jakby jej nie było i to mnie bardzo martwi. Pocieszam się że musi być dobrze, ale to bardzo trudne :(
Marika ja też tak miałam że miałam kłucie w dwóch jajnikach, więc może coś się zadziało. Sprawdź jaki masz śluz jeżeli bialawy owulacji nie ma a kłucie może być od fasolki i tego Tobie Wam życzę :*

Do góry