reklama
_Anka32_
Zaciekawiona BB
To moja ewentualna pierwsza ciąża więc nie wiem jak na to patrzeć. Niestety miałam już dwie podobne sytuacje kilka miesięcy wcześniej i kończyły się opóźnionym po 2 tyg okresem. Więc to poronienie. Boję się co będzie teraz. Stresuje mnie co jest nie tak. W piątek wybiorę się na bete, bo jak narazie po 3 testach wyniki są podobne. Kreska nie ciemnieje [emoji53]widać cień ) jak dla mnie pozytywny
_Anka32_
Zaciekawiona BB
Wizytę mam umówiona na poniedziałek. Ale będę starała się dostać do lekarza jutro.Anka_A32 może warto iść do ginekologa i poprosić coś na podtrzymanie?
Hej Amica i jak się czujesz przed wizytą u gina pewnie już nie możesz się doczekać . Mnie dziś trochę jajniki bolą szczególnie prawy z którego miałam owulację i tak na zmianę mnie kłują tak dziwnie niewiem trochę się obawiam że może pęcherzyk nie pękł i zrobiła się jakaś torbiel lub coś innego i teraz wieczorem jak sobie siedziałam strasznie mnie zakłuło w podbrzuszu czy może to być po tym duphastonie takie bóle ?Najpierw zaczęły mnie boleć sutki, później po bokach piersi tak ciągnęło i były bolesne, twarde z wierzchu i utworzyły się żyły na piersiach bardzo widoczne, na brodawkach takie niby krostki. Później zaczęły się mdłości typu takie jakby coś mi sciskalo gardło, zapachy nieodpowiednie w samochodzie. Teraz wszystko razy dziesięć
Fajnie że twój mąż tak bardzo chce dziecka. Ja za dwa dni mam wizytę i idę na l4 o ile będzie wszystko dobrze z dzidzią
Przykro mi wiem co czujesz ja też czekam na te dwie upragnione kreseczki ale niemartw się i na nas przyjdzie czascześć, u mnie jednak jedna kreska. taki cykl długi
Na początku ciąży to normalne w pierwszej ciąży miałam taki ból przez około 4 miesiąceA czy takie delikatne bole w dolnej części brzucha to norma? Takie jakby trochę przed okresem?
reklama
Hej Marika i to bardzo, mam jutro o 11:40 więc trzymajcie kciuki.Hej Amica i jak się czujesz przed wizytą u gina pewnie już nie możesz się doczekać . Mnie dziś trochę jajniki bolą szczególnie prawy z którego miałam owulację i tak na zmianę mnie kłują tak dziwnie niewiem trochę się obawiam że może pęcherzyk nie pękł i zrobiła się jakaś torbiel lub coś innego i teraz wieczorem jak sobie siedziałam strasznie mnie zakłuło w podbrzuszu czy może to być po tym duphastonie takie bóle ?
Najgorsze ze sobie nakręcałam że cos nie tak, dwa miesiące temu ciążę pozamaciczną miała moja siostra i ja doszukuje się u siebie tego, tym bardziej jak na początku była niska beta 2.90 to tak jakby jej nie było i to mnie bardzo martwi. Pocieszam się że musi być dobrze, ale to bardzo trudne
Marika ja też tak miałam że miałam kłucie w dwóch jajnikach, więc może coś się zadziało. Sprawdź jaki masz śluz jeżeli bialawy owulacji nie ma a kłucie może być od fasolki i tego Tobie Wam życzę :*