reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

Dziewczyny czy któraś z Was miała bardzo silne bole krzyza-ledzwi,podbrzusza i do tego skurcze macicy i to byla ciąża? Okolo4-5tydzien?

reklama
[GROUP=]Marika [/GROUP]
Nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, wiem ciężko ale to już malutko, a testu nie próbowałaś robić? Mi już wtedy pokazał nie od razu ale w ciągu 10 minut :)
Dziewczyny czy któraś z Was miała bardzo silne bole krzyza-ledzwi,podbrzusza i do tego skurcze macicy i to byla ciąża? Okolo4-5tydzien?
Ja miałam bóle krzyża na dole ale w tym czasie nie miałam boli podbrzusza więc myślałam że coś z nerkami a to była ciąża

Hej dziewczyny :)

Jak u Was? Marika jak się czujesz? Anka jak beta powtórzyłaś? Aga hop hop jak tam?
Meldujemy się dziewczyny :)
O Wasa to już nie wspomnę ona to chyba zapomniała o nas :(
Hej. U mnie beta jutro rano a gin wieczorem. Więc sporo mnie jutro czeka. Cały weekend nie myślę o niczym innym. Nadal mnie troszkę pobolewa brzuch i cały czas się stresuje że przyjdzie @. Piersi Calyczas bola A wieczorami mam straszne wzdecia. Nic przyjemnego [emoji53] jutro wielki dzień i mam nadzieję że będę płakać ale tylko że szczęścia.

Hej. U mnie beta jutro rano a gin wieczorem. Więc sporo mnie jutro czeka. Cały weekend nie myślę o niczym innym. Nadal mnie troszkę pobolewa brzuch i cały czas się stresuje że przyjdzie @. Piersi Calyczas bola A wieczorami mam straszne wzdecia. Nic przyjemnego [emoji53] jutro wielki dzień i mam nadzieję że będę płakać ale tylko że szczęścia.
No to pewnie że ze szczęścia, ja jestem tego pewna :) trzymam kciuki za ciebie! Który to by był tydzień?

Cześć dziewczyny, ja tez mam bóle krzyża i na dole brzucha dziś od rana. Nospa nie pomogła ale złagodziła. Do okresu 4-5 dni. Mam nadzieje ze to dobry znak. Czy któraś tak miała?

[GROUP=]Marika [/GROUP]
Nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, wiem ciężko ale to już malutko, a testu nie próbowałaś robić? Mi już wtedy pokazał nie od razu ale w ciągu 10 minut :)

Ja miałam bóle krzyża na dole ale w tym czasie nie miałam boli podbrzusza więc myślałam że coś z nerkami a to była ciąża
Dzisiaj zrobiłam ale jedna kreska ostatnio też boli mnie w krzyżu i też miałam taki ból jakby nerka mnie bolała ogólnie w prawym boku strasznie i już myślałam że może mam zapalenie wyrostka albo coś z nerkami teraz został tylko ból jajników na przemian raz jeden raz drugi i takie kłucie no nic innego mi nie pozostaje kupiłam sobie na allegro testy i czułości 10 mlu mam ich jeszcze 10 ale wolę poczekać do terminu albo chociaż dzień przed fajna bym miała niespodziankę na dzień kobiet :biggrin2:

reklama
Dzisiaj zrobiłam ale jedna kreska ostatnio też boli mnie w krzyżu i też miałam taki ból jakby nerka mnie bolała ogólnie w prawym boku strasznie i już myślałam że może mam zapalenie wyrostka albo coś z nerkami teraz został tylko ból jajników na przemian raz jeden raz drugi i takie kłucie no nic innego mi nie pozostaje kupiłam sobie na allegro testy i czułości 10 mlu mam ich jeszcze 10 ale wolę poczekać do terminu albo chociaż dzień przed fajna bym miała niespodziankę na dzień kobiet :biggrin2:
Ale nic a nic nie pokazało się? Nawet po terminie odczekanych minut?

Do góry