Anka gratuluję nie martw się pójdziesz na wizytę i dostaniesz coś i będzie dobrze. Bóle brzucha są normą więc nie denerwuj sięA czy takie delikatne bole w dolnej części brzucha to norma? Takie jakby trochę przed okresem?
reklama
Trzymam bardzo mocno kciuki musi być dobrze niemartw się. Owulacja napewno nie bo śluz jest biały i gesty nigdy mnie tak nie kłuły jajniki zawsze po owulacji już był spokój nawet na @ nigdy nie bolały tylko przy owulacji i mam nadzieję że jednak to fasolka chociaż coraz trudniej jest mi wierzyć że nam się uda ale czas pokażeHej Marika i to bardzo, mam jutro o 11:40 więc trzymajcie kciuki.
Najgorsze ze sobie nakręcałam że cos nie tak, dwa miesiące temu ciążę pozamaciczną miała moja siostra i ja doszukuje się u siebie tego, tym bardziej jak na początku była niska beta 2.90 to tak jakby jej nie było i to mnie bardzo martwi. Pocieszam się że musi być dobrze, ale to bardzo trudne
Marika ja też tak miałam że miałam kłucie w dwóch jajnikach, więc może coś się zadziało. Sprawdź jaki masz śluz jeżeli bialawy owulacji nie ma a kłucie może być od fasolki i tego Tobie Wam życzę :*
Ja trzymam kciuki, to dobrze wróży Marika ja też uważałam że fisiuje, ale jednak się udało i to była taka niespodzianka że szok dla nas bo ja byłam pewna zrobieniu bety że nie ma tam nic a jednak wszystko jest możliwe jak zrobiłam test to ręce tak mi latały jakbym pierwszy raz w życiu go robiłaTrzymam bardzo mocno kciuki musi być dobrze niemartw się. Owulacja napewno nie bo śluz jest biały i gesty nigdy mnie tak nie kłuły jajniki zawsze po owulacji już był spokój nawet na @ nigdy nie bolały tylko przy owulacji i mam nadzieję że jednak to fasolka chociaż coraz trudniej jest mi wierzyć że nam się uda ale czas pokaże
Wróciłam od lekarza, ciąża jest w macicy pęcherzyk mierzy 6,6 jak ja się cieszę a pani doktor się aż bała o mnie że jestem taka wystraszona i mówi że ma już pani dzieci a pani taka w stresie. Następna wizyta 12 marca by usłyszeć serduszko no i jak to pani doktor stwierdziła sprawdzić czy jest nas więcej
_Anka32_
Zaciekawiona BB
A który to tydzień licząc od ostatniej miesiączki?Wróciłam od lekarza, ciąża jest w macicy pęcherzyk mierzy 6,6 jak ja się cieszę a pani doktor się aż bała o mnie że jestem taka wystraszona i mówi że ma już pani dzieci a pani taka w stresie. Następna wizyta 12 marca by usłyszeć serduszko no i jak to pani doktor stwierdziła sprawdzić czy jest nas więcej
6 tydzień i 4 dniA który to tydzień licząc od ostatniej miesiączki?
Super gratuluję kochana to teraz pozostaje ci tylko życzyć nudnych 9 miesięcyWróciłam od lekarza, ciąża jest w macicy pęcherzyk mierzy 6,6 jak ja się cieszę a pani doktor się aż bała o mnie że jestem taka wystraszona i mówi że ma już pani dzieci a pani taka w stresie. Następna wizyta 12 marca by usłyszeć serduszko no i jak to pani doktor stwierdziła sprawdzić czy jest nas więcej
A teraz to ja mogę Ci serdecznie podziękować kochana :* :* :* i dziękuję i mam nadzieję że będą nudneSuper gratuluję kochana to teraz pozostaje ci tylko życzyć nudnych 9 miesięcy
To teraz trzymaj kciuki za mnie bo mi się wydaje że znów nic z tegoA teraz to ja mogę Ci serdecznie podziękować kochana :* :* :* i dziękuję i mam nadzieję że będą nudne
reklama
Ja jeszcze ich nie puściłam i nie mam zamiaru i musi się udać przesyłam moc fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~To teraz trzymaj kciuki za mnie bo mi się wydaje że znów nic z tego