reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża?

Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i 11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?

reklama
Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i 11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?
W jakim trymestrze jak testy masz negatywne ?

Nie ma miesiączki w czasie ciąży a tym bardziej nie kilkudniowe plamienia.. krwawiłaś i testy są negatywne więc nie jesteś w ciąży

Zaczęliście się starać o dziecko po dniach płodnych? 😱😱😱

reklama
Do góry