reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i 11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?

reklama
Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i 11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?
W jakim trymestrze jak testy masz negatywne ?

Nie ma miesiączki w czasie ciąży a tym bardziej nie kilkudniowe plamienia.. krwawiłaś i testy są negatywne więc nie jesteś w ciąży

Zaczęliście się starać o dziecko po dniach płodnych? 😱😱😱

reklama
Do góry