Jestem w ciąży potwierdzona przez ginekologa 6 tydzień dzięki dziewczyny za odpowiedzi Wszytskiego dobrego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak było widaćnic się nie dowiesz, bo na USG nic nie będzie widać. Za niska beta.
GratulacjeJestem w ciąży potwierdzona przez ginekologa 6 tydzień dzięki dziewczyny za odpowiedzi Wszytskiego dobrego
Nie bardzo. Ale do czwartku tylko dwa dniDziewczyny czy lekarz rodzinny u którego robiłam betę i proga może przepisać coś na podniesienie progesteronu gdyby był zbyt niski a beta prawidłowa? Nie zapytałam dziś na pobraniu krwi. Ginekologa mam w czwartek wieczorem dopiero.
Lekarz rodzinny może wypisać receptę. Mi kiedyś wypisywał dentysta.Dziewczyny czy lekarz rodzinny u którego robiłam betę i proga może przepisać coś na podniesienie progesteronu gdyby był zbyt niski a beta prawidłowa? Nie zapytałam dziś na pobraniu krwi. Ginekologa mam w czwartek wieczorem dopiero.
Generalnoe duphastonu nie powinno się wypisywać przed uwidocznieniem pecherzyka.No właśnie czytałam, że lekarz poz może wystawić receptę na duphason. Dziś znów plamienie i skrzep na papierze więc nie robię już sobie nadzieji Ale z drugiej strony krew się pojawia i znika, poza tym ciągnie mnie do słodkiego i ponownie kłuje jakby w okolicy jajnika. Byle do rana
I jak wyniki ?Czyli jakby nie patrzeć wizyta jedynie coś wyjaśnij. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, rano dan znać jakie wyniki