reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

reklama
Ale dla wielu osób ta informacja jest ważna i chociażby pomaga się uspokoić że np krwawienia nie są powiązane z ciążą tylko z krwiakiem, na krwiaka też przepisują np Duphaston więc nie jest taka do końca bezcelowa ta wizyta ;)

Przez torbiel straciłam prawy jajnik 10 lat temu😞 Na ostatniej wizycie po porodzie wszystko było ok ale to było w kwietniu. Z odpoczynkiem może być różnie przy niuni która uparcie chce chodzić 😊😊

Hej dziewczyny, wczoraj tylko jedno delikatne plamienie było a dzisiaj póki co czysto i taka kreseczka na teście po 2 minutach 🥰
Przyrostu nie robię, będę się znów za bardzo stresować do jutra 😬

Załączniki

• IMG20231116080720.jpg
    IMG20231116080720.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 84
Hej, wracam dopiero dziś z informacjami. Oczywiście na USG nic widać nie było więc kolejna wizyta za dwa tygodnie, Na chwilę obecną dostałam zalecenie jedynie do łykania witamin. Przyczyna plamień/ krwawień nieznana, od wczoraj cisza nawet po pobraniu wymazu do cytologii 😊 czekamy teraz do 30 listopada. 🙄

Hej dziewczyny, wracam po dwóch tygodniach 😊 wczoraj zrobiłam betę i progesteron sprawdzić czy rośnie i wynik jest taki: progesteron 31,400 a beta 33.931. według om wynika, że dziś jest 6+1 ale beta zdecydowanie raczej 7 tydzień. Czy taka rozbieżność jest możliwa?

reklama
Hej dziewczyny, wracam po dwóch tygodniach 😊 wczoraj zrobiłam betę i progesteron sprawdzić czy rośnie i wynik jest taki: progesteron 31,400 a beta 33.931. według om wynika, że dziś jest 6+1 ale beta zdecydowanie raczej 7 tydzień. Czy taka rozbieżność jest możliwa?
Ale jaka dokladnie ta beta? Czy na pewno ta kropka jest we właściwym miejscu?

Do góry