reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

Przed chwilą odebrałam
Progesteron 35,60
Beta 80.
Ręce mi się trzęsą nie wiem czy już się cieszyć czy jeszcze nie 😱

reklama
Jutro rano jeszcze zatestuje bo został mi ostatni test i dopiero powiem mężowi, on jest przeciw wszelkim testom przed terminem miesiączki a ten wypada dzisiaj🤭Z taki wynikiem chyba jednak nie przyjdzie,.jak myślicie? 🤔

Będzie na pamiątkę 😊 martwi mnie jednak nadal to plamienie, wczoraj po południu znów był mały skrzep 😔
Byle do jutra do 19 wytrzymać 🙄

Jutro rano jeszcze zatestuje bo został mi ostatni test i dopiero powiem mężowi, on jest przeciw wszelkim testom przed terminem miesiączki a ten wypada dzisiaj🤭Z taki wynikiem chyba jednak nie przyjdzie,.jak myślicie? 🤔
ja miałam słabe drugie kreski nawet jak miałam bete 1000 jak jutro beta ładnie przyrośnie to znak ze to ciąża prawidłowa ❤️

Wizytę miałam umówiona 6 tyg temu w innym celu, nałożyło się to teraz a już nie chce przekładać bo kolejna będzie za kolejne 6. W ciąży są miejsca z góry zarezerwowane i w celu potwierdzenia ciąży na USG lekarz wyznaczy mi następna za 2 lub 3 tyg.

reklama
Do góry