Zazwyczaj.Nie 2 tygodnie po okresie tylko zazwyczaj owulacja jest na ok. 2 tygodnie przed kolejna miesiaczka. Faza lutealna zazwyczaj jest stala. To pierwsza czesc cyklu moze miec rozna ilosc dni.
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
No przy cyklach 29-34 dni na pewno owulacja nie wystąpiła zaraz po okresie...Zazwyczaj.
Lady Loka
Zazwyczaj, czyli może mieć 12 dni, a może miec 15. A nie 25 .Zazwyczaj.
jasani
Przy krótkich cyklach owulacja może wystącpić zaraz po okresie, ale autorka pytania cykle ma dłuższe więc raczej obstawiam, że owulacja nie wystąpiła u niej w 6 czy 7 dc.Zazwyczaj.
W ciąży nie jesteś.29-34
Wiem kochana, dlatego „zazwyczaj” jest to niezłośliwe żeby autorka miała owulacje zaraz po okresie.Przy krótkich cyklach owulacja może wystącpić zaraz po okresie, ale autorka pytania cykle ma dłuższe więc raczej obstawiam, że owulacja nie wystąpiła u niej w 6 czy 7 dc.
Ja akurat już dwa razy miałam tak: owulacje dostałam dwa dni po okresie a cykle mam dosyć długie..
Ale nie w ciąży autorko nie jesteś.
Po okresie też można zajść ja jestem tego przykładem i moje dziecko też w 10 dniu cyklu
Wyzej bylo napisane, ze jest to mozliwe przy krotkich cyklach. Nikt nie mowil, ze sie nie da. Po prostu w tym przypadku autorka ma cykle 29-34 dni i okres miala przez 4. Nie ma tu mozliwosci ciazy. Po co takie odpowiedzi bez kontekstu.
reklama
Asiaxz
Ja miałam 28-30Wyzej bylo napisane, ze jest to mozliwe przy krotkich cyklach. Nikt nie mowil, ze sie nie da. Po prostu w tym przypadku autorka ma cykle 29-34 dni i okres miala przez 4. Nie ma tu mozliwosci ciazy. Po co takie odpowiedzi bez kontekstu.