reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża?

reklama
Przy krótkich cyklach owulacja może wystącpić zaraz po okresie, ale autorka pytania cykle ma dłuższe więc raczej obstawiam, że owulacja nie wystąpiła u niej w 6 czy 7 dc.
Wiem kochana, dlatego „zazwyczaj” jest to niezłośliwe żeby autorka miała owulacje zaraz po okresie.

Ja akurat już dwa razy miałam tak: owulacje dostałam dwa dni po okresie 🤷‍♀️ a cykle mam dosyć długie..

Ale nie w ciąży autorko nie jesteś.

Nie ma szans na ciążę jak 2 tygodnie Ci do miesiączki zostało, chyba ,że nie znasz swojego kobiecego cyklu .

Po okresie też można zajść ja jestem tego przykładem i moje dziecko też 😄 w 10 dniu cyklu

Wyzej bylo napisane, ze jest to mozliwe przy krotkich cyklach. Nikt nie mowil, ze sie nie da. Po prostu w tym przypadku autorka ma cykle 29-34 dni i okres miala przez 4. Nie ma tu mozliwosci ciazy. Po co takie odpowiedzi bez kontekstu.

reklama
Do góry