reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Coś tam przebija na tescie, powtórz betę bo od poniedziałku mogła urosnąć.Mam 2 dni do @, beta byla w poniedzialek robiona, a ten test dzis z rana.
To szanse są może w pon doszło dopiero do zagnieżdżenia i teraz beta będzie wyższa Powtórz nawet dzisiaj. Trzymam kciuki Daj znać.Mam 2 dni do @, beta byla w poniedzialek robiona, a ten test dzis z rana.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Za wcześnie zrobiłaś i betę i test, bo teraz kombinujesz, rozmyślasz, obliczasz, doszukujesz się i tak dalej.
Oczywiście, że może być to ciąża, ale zrób test za 2 dni, żeby już nie było niejasności i niedomówień
Oczywiście, że może być to ciąża, ale zrób test za 2 dni, żeby już nie było niejasności i niedomówień
Ania.Wiosenka
Ja widzę cieniutka kreseczkę, choć jak na dwa dni do @ to trochę słabiutka, a test z jaka czułością 10 czy 25?Jak myslicie czy test wskazuje ciaze?. Dodam, ze poniedzialkowa beta to 0,3... i test facelle z rossmana . Czy to wyglada jak kreska testowa czy oznacza ciaze?
Powtórz jutro betę i wszystko będzie jasne.
Mała.czarna
Ja widzę kreseczke. Powtórz go w dniu miesiączki
reklama
KasiaKatarina
Koniecznie powtórz za 2-3 dni, też widzę przebijającą kreskę pojawiła się od razu po zrobieniu testu czy po jakimś czasie?