reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciaza?

reklama
Kreska pojawila sie po okolo 2 minutach. Narazie nie mam jak isc na bete, bo u mnie w miasteczku laboratoria do 15,30 tylko, a ja pracuje do 16 i niestety ale chwilowo nie mam mozliwosci sie urwac nawet na chwile. Za niedlugo jade do apteki kupic dwa testy jeden na rano , drugi na zaraz :)

Kreska pojawila sie po okolo 2 minutach. Narazie nie mam jak isc na bete, bo u mnie w miasteczku laboratoria do 15,30 tylko, a ja pracuje do 16 i niestety ale chwilowo nie mam mozliwosci sie urwac nawet na chwile. Za niedlugo jade do apteki kupic dwa testy jeden na rano , drugi na zaraz :)
I jak tam? Robiłaś powtórnie test?

Teraz z wieczora negatyw, a test o czulosci 10. Jutro rano sprawdzę, sa innej firmy niz te poranne ale tez bardzo czule. Jesli jutro z porannego negatyw, to jednak te testy z rosmanna zakłamują rzeczywistosc... ja oczywiscie wszystkie objawy ciazowe mam, ale biore poprawke na kwestie nastawienia psychicznego i na to,ze to czas przed @

Hehehe u Mnie taki bladzioszek dokładnie na tym samym teście okazał się jednak pozytywny [emoji6] i śpi w pokoju obok Mój 3latek[emoji16]
Trzymam kciuki żeby i u Ciebie to było to! Na popołudniowy test to za wcześnie, zdecydowanie za wcześnie [emoji6][emoji6][emoji6]
Jak myslicie czy test wskazuje ciaze?. Dodam, ze poniedzialkowa beta to 0,3... i test facelle z rossmana . Czy to wyglada jak kreska testowa czy oznacza ciaze?

reklama
Do góry