reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciaza ?

reklama
Potrzebuje pomocy . Od 2 miesięcy zastanawiam się co jest . W tamtym miesiącu zrobiłam test i wyszła blada druga kreska ,ale dostalam krwawienia w dniu spodziewanej miesiączki wiec zlekcewazylam wynik testu . W tym miesiącu zrobilam test dzień przed spodziewana miesiączką i wyszła druga kreska juz wyraźniejsza (zdjęcia w zalaczniku ) wiec poszlam na bete ale wyszła ujemna i dostalam znowu krwawienia w dniu spodziewanej miesiaczki najpierw różowe ,później trochę czerwone ,później wgl brązowe a teraz znów czerwone . Nie jest tego dużo ale tez nie malo . I zastanawia mnie czy mogę być jednak w ciąży .
Testy wadliwe ,lub to kreska fabryczna ,jeśli beta ujemna ,to ciazy nie ma

Zobacz załącznik 1226196A jak ocenicie to u mnie? Nie zalany, trzy krople jak w ulotce i po 10 minutach pojawiło się to wszystko jak na zdjęciu. Okres miałam 17grudnia, 6 października miałam usuwana ciąże pozamaciczna razem z jajowodem.
Proponuję betę podobno najbardziej wiarygodna, tak jak u mnie piszą że nie ma ciąży bo beta wyszła ujemna to nie ma co się sugerować chyba testami domowymi

reklama
Do góry