No ewidentnie barwnik się rozlał. Proponuje jutro powtórzyćZobacz załącznik 1226196A jak ocenicie to u mnie? Nie zalany, trzy krople jak w ulotce i po 10 minutach pojawiło się to wszystko jak na zdjęciu. Okres miałam 17grudnia, 6 października miałam usuwana ciąże pozamaciczna razem z jajowodem.
reklama
jasani
Fanka BB :)
Wadliwy.Zobacz załącznik 1226196A jak ocenicie to u mnie? Nie zalany, trzy krople jak w ulotce i po 10 minutach pojawiło się to wszystko jak na zdjęciu. Okres miałam 17grudnia, 6 października miałam usuwana ciąże pozamaciczna razem z jajowodem.
Fado123
Dla mnie do powtórzenia, wyglqda jak wadliwyZobacz załącznik 1226196A jak ocenicie to u mnie? Nie zalany, trzy krople jak w ulotce i po 10 minutach pojawiło się to wszystko jak na zdjęciu. Okres miałam 17grudnia, 6 października miałam usuwana ciąże pozamaciczna razem z jajowodem.
Fado123
Testy wadliwe ,lub to kreska fabryczna ,jeśli beta ujemna ,to ciazy nie maPotrzebuje pomocy . Od 2 miesięcy zastanawiam się co jest . W tamtym miesiącu zrobiłam test i wyszła blada druga kreska ,ale dostalam krwawienia w dniu spodziewanej miesiączki wiec zlekcewazylam wynik testu . W tym miesiącu zrobilam test dzień przed spodziewana miesiączką i wyszła druga kreska juz wyraźniejsza (zdjęcia w zalaczniku ) wiec poszlam na bete ale wyszła ujemna i dostalam znowu krwawienia w dniu spodziewanej miesiaczki najpierw różowe ,później trochę czerwone ,później wgl brązowe a teraz znów czerwone . Nie jest tego dużo ale tez nie malo . I zastanawia mnie czy mogę być jednak w ciąży .
Mama23?????
Testy wyszły po 5 min tylko zdjęcia później zrobioneTesty wadliwe ,lub to kreska fabryczna ,jeśli beta ujemna ,to ciazy nie ma
Mama23?????
W takim razie ja podejrzewam torbiel lub jakies problemy hormonalne...Testy wyszły po 5 min tylko zdjęcia później zrobione
Mama23?????
Proponuję betę podobno najbardziej wiarygodna, tak jak u mnie piszą że nie ma ciąży bo beta wyszła ujemna to nie ma co się sugerować chyba testami domowymiZobacz załącznik 1226196A jak ocenicie to u mnie? Nie zalany, trzy krople jak w ulotce i po 10 minutach pojawiło się to wszystko jak na zdjęciu. Okres miałam 17grudnia, 6 października miałam usuwana ciąże pozamaciczna razem z jajowodem.
Karolina0225
Wiem wiem, to byłaby już czwarta ciąża (w tym dwie pozamaciczne) dlatego się stresujeProponuję betę podobno najbardziej wiarygodna, tak jak u mnie piszą że nie ma ciąży bo beta wyszła ujemna to nie ma co się sugerować chyba testami domowymi
Hanciaaq
I jak kochana,robilas bete albo test?Zobacz załącznik 1226196A jak ocenicie to u mnie? Nie zalany, trzy krople jak w ulotce i po 10 minutach pojawiło się to wszystko jak na zdjęciu. Okres miałam 17grudnia, 6 października miałam usuwana ciąże pozamaciczna razem z jajowodem.
reklama
Karolina0225
Ostatecznie nie ciąża, coś się zepsuło w teście. Zrobiłam dwa dni później i była jedna kreska, wczoraj byłam u gina i tez powiedział ze nic nie ma a brak okresu spowodowany tym ze po usunięciu ciąży i jajowodu jeszcze musi się wyregulowacI jak kochana,robilas bete albo test?