reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

Pytam ponieważ to moja pierwsza ciąża staramy się kolejny miesiąc jestem zestresowana i podekscytowana wiec zadaje 100 pytań a wole zapytać się kogoś kto ma doświadczenie a nie chwalić. Martwi mnie tez torbiel wiec pytam zebu być spokojna. Trzymajcie kciuki żeby w czwartek był co widać będzie to prawie 6 tydz
Przepraszam jeszcze raz i naprawdę gratuluję i musi być dobrze. Torbiel pewnie się wchłonie i nic nie będzie szkodzić. No racja, lepiej pytać miliony razy niż coś przeoczyć. Ja za pierwszym razem nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego jak badanie bety w labie, ale to było 10 lat temu, także rozumiem Cię. Jeszcze raz życZę spokojnej ciąży i uciekam 😌

reklama
Pytam ponieważ to moja pierwsza ciąża staramy się kolejny miesiąc jestem zestresowana i podekscytowana wiec zadaje 100 pytań a wole zapytać się kogoś kto ma doświadczenie a nie chwalić. Martwi mnie tez torbiel wiec pytam zebu być spokojna. Trzymajcie kciuki żeby w czwartek był co widać będzie to prawie 6 tydz

bedzie widać na pewno. Serduszko widać chyba bliżej 8tc.Daj znac ☺️ Z torbielą w ciąży chyba nic się nie robi, ewentualnie dopiero po.
tez mam w czwartek wizytę ale ja 35tc 🤭

A to widzisz. Myślałam, że są jakieś wartości, że przy tylu i tylu powinno być coś widać

jak wysłałam lekarzowi SMS z takim wynikiem a robiłam w piątek to powiedział ze od niedzieli już widać na 100% A jak zapytałam czy sprawdzić przyrost to powiedział ze nie ma potrzeby. Mam nadzieje ze nie będzie diabełek jak taka beta była 😂😂

Ostatnia edycja:
Hej kochane wracam właśnie od lekarza i znów niepewne wieści. Torbiel przez tydzień urósł z 3 cm do prawie 6. Jest on w lewym jajniki. W prawym lekarz zauważył malusi pęcherzyk ciążowy jakby ale na ten czas nie może stwierdzić czy to zdrowa ciąża czy może pozamaciczna. Mam w następnym tygodniu powtórzyć betę i jakieś badanie nowotworowe na tego torbielą i za tydzień przyjęć na kontrole i się okaże. Załamka kolejny tydzień stresu

Hej kochane wracam właśnie od lekarza i znów niepewne wieści. Torbiel przez tydzień urósł z 3 cm do prawie 6. Jest on w lewym jajniki. W prawym lekarz zauważył malusi pęcherzyk ciążowy jakby ale na ten czas nie może stwierdzić czy to zdrowa ciąża czy może pozamaciczna. Mam w następnym tygodniu powtórzyć betę i jakieś badanie nowotworowe na tego torbielą i za tydzień przyjęć na kontrole i się okaże. Załamka kolejny tydzień stresu

Ja chyba bym poszła do innego zobaczyć co on powie

Może spróbuj. Idź do jakiegoś innego lekarza z wynikami bety i udaj głupa ze nie wiesz o torbieli. Zobaczysz co ci powie. Może będzie lepszy

Torbiel jak jest to raczej będzie. Ale dziwne z tym pęcherzykiem i ze nie może ci określić czy to jest wewnątrz czy pozamaciczna ... kiedy miałas ostatni okres ?

reklama
Do góry