Sylwia199630
Aktywna w BB
Mój przyrost to około 77% w czwartek wizyta u ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujępo około 50h jutro będę mieć wynik i będę mogła zobaczyć czy rośnie
Gratulacje ❤❤Mój przyrost to około 77% w czwartek wizyta u ginekologa
Ładnie, trzymamy kciukiMój przyrost to około 77% w czwartek wizyta u ginekologa
Przeczytałas dokładnie post? Czy tylko to co chciałaś?Przepraszam nie zjedzcie mnie, ale to oczywiste, że jest ciąża, nie ma co pytać, chyba, że to z radości lub potrzeby pochwalenia się. Beta jak ta lala i testy pozytywne. A na lekarza za wcześnie. Ja robiłam bete miałam 1048, dopiero dwa tyg pozniej poszlam do lekarza i dopiero bylo widac, ale jeszcze bez serduszka. Trzymam kciuki za bezproblemową ciążę i szybki, mało bolesny poród I gratulacje❤ Będzie marcowa dzidzia pewnie
Przepraszam nie zjedzcie mnie, ale to oczywiste, że jest ciąża, nie ma co pytać, chyba, że to z radości lub potrzeby pochwalenia się. Beta jak ta lala i testy pozytywne. A na lekarza za wcześnie. Ja robiłam bete miałam 1048, dopiero dwa tyg pozniej poszlam do lekarza i dopiero bylo widac, ale jeszcze bez serduszka. Trzymam kciuki za bezproblemową ciążę i szybki, mało bolesny poród I gratulacje❤ Będzie marcowa dzidzia pewnie
No przecież przeprosilam na samym początku Tak, tak przeczytalam. Ja myślę, że torbiel nie zafalszowal wyniku. Może jestem zbyt narwana, ale też staram i dlatego myślę w sposób: jest beta i test pozytywny = jest ciąża. A poza tym trzeba mieć nadzieję, że wszystko będzie okej. A jest też też przyrost u autorki więc nie pomyślałam, że ktoś mógł mieć wątpliwości. Jeżeli naprawdę Was urazilam to jeszcze raz przepraszam.Przeczytałas dokładnie post? Czy tylko to co chciałaś?
A to widzisz. Myślałam, że są jakieś wartości, że przy tylu i tylu powinno być coś widaćJa robilam betę w 4tc+1 i wyszła mi 666,8 dwa dni później miałam wizytę i było widać. U każdego jest inaczej